2777
2789
عنوان

بيهوشي

134 بازدید | 17 پست

سلام دوستان، رفته بودم اندوسكوپي كلونوسكوپي قبلش سردرد داشتم بخاطر غذا نخوردن به دكتر هوش بريش گفتم سرم داره ميتركه، بهم يه چيزي تزريق كرد گفت الان ميري رو ابرا 

اولش گلوم به شدت سوخت بعد بدنم داغ شد و چشام تار و بعد چند ديقه يه حالت خلسه و ارامش  و بي خيالي داشتم 

به دكتر گفت چي زدي تو حال خودم نيستم گفت حالت خوب شده آره ، هم خوب بود هم خوب نبودم يه جوري بودم

ميخوام بدونم اونايي كه مواد يا قرص ميكشن اين حالتي ميشن ؟؟ 

اصلا چي بود بهم زد ؟؟ مورفين بود ؟؟ 

اشتباه نكن، نه زيبايي تو، نه محبوبيت تو،مرا مجذوب خود نكرد، تنها آن هنگام كه روح زخمي مرا بوسيدي، من عاشقت شدم

قبل اندوسكوپي كلونوسكوپيم براي اولين بار تو زندگيم بيهوش شدم يعني هنوز ماده رو نزده بيهوش شدم 

حس عجيبي بود

وقتي بهوش اومدم گفتن يساعت بيهوش بودي ولي برام انگار پنج ديقه بود

اشتباه نكن، نه زيبايي تو، نه محبوبيت تو،مرا مجذوب خود نكرد، تنها آن هنگام كه روح زخمي مرا بوسيدي، من عاشقت شدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آندوسکوپی که بیهوشی نمیخواد 

اندوسكوپي كلونوسكوپي تهران بيهوش ميكنند اگه مراكز خوب برين

واقعا..من چندسال پیش رفتم بیهوش نکردن

اره مخصوصا برا كلونوسكوپي ، فكر كنم به هوش باشي و اون وسيله وارد بدنت كنند حالت بد ميشه

وقتيم بهوش اومدم نه درد داشتم نه هيچي فهميدم 

قبل اندوسكوپي كلونوسكوپيم براي اولين بار تو زندگيم بيهوش شدم يعني هنوز ماده رو نزده بيهوش شدم  ...

منم دوبار آندوسکوپی شدم ی بار بدون بیهوشی بار دوم بیهوشی بودم خیلی استرس داشتم اون روز بعد معده خالی سرگیجه داشتم اول ی امپول زد بهم چند دقیقه ک گذشت خیلی آروم شدم بعدش هم امپول بیهوشی زد بهم نفهمیدم اولی چی بود ولی دکتر گفت الان آروم میشی

واای اره خیلی سخته عزیزم مشکلت چی بود

نفخ شديد و ورم معده و يبوست 

اون حال اون موقع تو خریدارم

اولش ترسيدم بعدش ريلكس شدم 

حس خاصي نبود ولي بي خيالش خوب بود

اين دكتراي كه با اين داروها كار ميكنند خيلي احتمال داره معتادش بشنا مخصوصا دكتراي هوش بري

بدون بیهوشی من انجام دادم مرگو ب چشم دیدم

الان اكثرا بيهوش ميكنند ، وگرنه من نميرفتم

2790
2778
2791
2779
2792