sansnila9 مدیر استارتر عضویت: 1400/06/24 تعداد پست: 161 عنوان جهیزیه 93 بازدید | 7 پست یخچال ماشین لباس شویی ظرف شویی فر پلوپز زودپز بخارپزسرخ کن چای سازچرخ گوشت گوشتکوب برقیسرویس کامل پلاستیک۲۴نفره چینی۶نفره ارکوپال دم دستی۶پارج لیوان۲۴تا لیوان با خورده ریز۲۴تا قاشق چنگال۶تاقاشق چنگال دم دستیبسته برای اشپزخونه ؟؟خورده ریزم زیاد خریدم بشقاب تریینی ماگ .... 1400/06/27 | 04:02 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آریانادخترایرانی عضویت: 1399/01/04 تعداد پست: 3021 سرویس خواب، مبل، اتو پرس، اتو دستی کوچیک، سرویس قابلمه، سرویس حبوبات، ابزار آشپزخانه، سرویس چاقو، لحاف و پتو، چرخ خیاطی سختی هایی که کشیدم باعث شد تا عزت نفس نداشتم بهم برگرده و قدر و ارزش خودم رو بیشتر بفهمم. سختی ها همیشه بد نیست گاهی آنقدر با یک ناراحتی خرد و ریز ریز میشی که انگار دوباره از تکه هات یک من جدید ساخته میشه اما این بار یک من قوی تر! محکم تر!
narcissus_flower عضویت: 1400/01/21 تعداد پست: 843 هعی 😔 جز خدا یاوری ندارم..برای سلامتیم و مشکلاتم صلوات بفرستین ممنون دلشاد بشین😊
sansnila9 مدیر استارتر عضویت: 1400/06/24 تعداد پست: 161 سرویس خواب، مبل، اتو پرس، اتو دستی کوچیک، سرویس قابلمه، سرویس حبوبات، ابزار آشپزخانه، سرویس چاقو، لح ... قابلمه هم خریدم یادم نبود اینا مال اشپرخونه اس
sansnila9 مدیر استارتر عضویت: 1400/06/24 تعداد پست: 161 میوه خوری رولت خوری شیرینی خوری گرفتی؟ گرفتم ولی انقدر گرون بودن اون چیزی میخواستم نشد نمیدونم ببرم یا نه 🥺
صورتی_یواش81 عضویت: 1400/01/03 تعداد پست: 4716 گرفتم ولی انقدر گرون بودن اون چیزی میخواستم نشد نمیدونم ببرم یا نه 🥺 عکس بذار 😍😍 آری آغاز دوست داشتن است🤩گرچه پایان راه ناپیداست☺من دگر به پایان نمی اندیشم که دوست داشتن زیبای🤭