2777
2789
عنوان

اسباب کشی

144 بازدید | 7 پست

سلام بچه ها امروز اسباب کشی داشتم خواهر ومادرشوهرم اومدن کمکم واسه چیدن وسایل دستشون درد نکنه کلی کمکم کردن ولی کلی بهم  طعنه زدن وگفتن این چیه گرفتی اون چیه انداختی تواتاق کلی ایراد گرفتن خلاصه خیلی حرص خوردم شمام تو اسباب کشیاتون این حرفا حدیثا واستون پیش اومده که اذیت شین همه اینا به کنار اصلا نظر من مهم نیستو میگن تو سلیقه نداری اگه بهمون گفته بودی فلان موکتو می‌گرفتیم این زشته خریدی حیف پولات.... انقد پیششون سوتی میدم دیگه بیشتر بهم گیرمیدن

مادرشوهرکه ذاتش اینه

ولی خواهرت اخه ؟؟؟عجب

من هرچی خریدم براجهیزمه همش بانظرخواهرومادرم خودم زیادنظرندادم سنم کم بود خدایی سلیقشون خرف نداره 

مادرشوهرمم خوش سلیقه است چیزی بخام بخرم به اون میسپارم یابه خواهرم

خودم نمیرم خرید تنهایی سرددرنمیارم یاگیج میشم ازبس همچی هوشگله

نفس من زندگی من پسرای قشنگم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

آره عزیزم تا دلت بخواد باورت میشه حرفاشون هنوز بعد ده سال میاد تو ذهنم و ناراحت میشم  

موکت واسه اتاق گرفتم مادرشوهرم گیرداده بود فرشتم بنداز فرشمم کل موکتو می‌گرفت رنگشم قرمز بود به دکوراسیون اتاقم نمیومدمنم دوس نداشتم فرش بندازم وقتی تختخواب  میزارم.... کلی ناراحت شد که چرا اینکارو نمیکنی به حرفم گوش نمیذی

موکت واسه اتاق گرفتم مادرشوهرم گیرداده بود فرشتم بنداز فرشمم کل موکتو می‌گرفت رنگشم قرمز بود به دکور ...

مبارکت باشه عزیز خوب میتونی یه فرش کوچکتر بندازی 

چون فرشت خلیفه میمونه زیر تخت

مبارکت باشه عزیز خوب میتونی یه فرش کوچکتر بندازی  چون فرشت خلیفه میمونه زیر تخت

آره خوب دوس نداشتم بره زیر تخت.. و دیگه فرش کوچیک نداشتم ک بندازم همون موکتو انداختم... کلی بهم حرف زد گفت حیف این فرش بنداز تو اتاقت حالافرشمم جنس خوبی نداره ازین ماشیناس