2777
2789
عنوان

س ی ن ه کوچیک...

| مشاهده متن کامل بحث + 1296 بازدید | 110 پست
عزیزم من دیسک کمر دارم یه یک هفته شروع به ورزش با این اپلیکیشن و جم فیت کردم چه حرکت هایی برام ضرر د ...

عزیزم خیلی دوست دارم کمکت کنم ولی من نمیدونم کدوم اپلیکیشن نصب کردی که بگم کدوم حرکت انجام نده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره ولی  ببین مربی خوبی داشته باش که مهارت داشته باشه برنامه تمرینی خوبی بده ولی خب اکثرا برنام ...

خصوصی ینی برا هر ادم ی برنامه ی تمرینی جدا بده؟

راستش مهارتشونو نمیدونم

داشتم چرتکه مینداختم ببینم وسعم میره برم😂اخه خوردو خوارک باشگاه هم ی هزینه ای داره

اندامم گلابیه بخاطر همین بیشتر لباسا بهم نمیاد از ی طرفم خیلی لاغرم میخواستم اینو درستش کنم

خصوصی ینی برا هر ادم ی برنامه ی تمرینی جدا بده؟ راستش مهارتشونو نمیدونم داشتم چرتکه مینداختم ببینم ...

خصوصی یعنی تو اون تایم فقط با تو کارکنه رو سر تو باشه فقط وگرنه حق نداره هزینه جدایی برا برنامه تمرینی بگیره 

خصوصی ینی برا هر ادم ی برنامه ی تمرینی جدا بده؟ راستش مهارتشونو نمیدونم داشتم چرتکه مینداختم ببینم ...

ببین من بشدت چاق بودم خودم پدر خودم رییس ادارا کل ورزش جوانان خودمم الان مربی هستم ولی من خودم با توجه به اینکه ناراحت بودم بخاطر اندامم میخواستم مراسم نامزدی اینا بگیرم ۶ ماه فقط از صبح تا شب یک لیوان آب پرتقال یک کیک  دوسه قاشق غذا برنج نان که اصلاحذف کردم گوشت هم که کلا من نمیخورم از بچگی  ۲۰ کیلو کم کردم و اینم بگم ضعیف شدم درسته ولی خودمو دارم تقویت میکنم ورزش حدود ۱ سال۲ سال طول میکشه

بعد الان شهریه ها چطور شده من دوساله نرفتم نمیدونم 

شهریه روزانه داریم روزی ۱۵ ماهانه داریم ۲۵۰ ا خصوصی هم ۳۵۰ برنامه اینا هم اگه تایم خصوصی باشه هزینه داره ماهی ۷۰ تومن