2777
2789
عنوان

س ی ن ه کوچیک...

| مشاهده متن کامل بحث + 1296 بازدید | 110 پست
ورزش مخصوص هست عضلانی من خودم ۶ ماهه مربی بدنسازی هستم

ی سوال  ب خودشون پیام دادم جواب ندادن

من رفتم دوتا نوشته چسبونده بودن یکی شهریه ماهانه یکی هزینه ی برنامه ی تمرینی

حالا هزینه ی ماهانه ی باشگاه میشه جمع این دوتا؟.چون من برا چاقی و اینک سرشونه هام بزرگ شن میخوام برم کلااندامم متناسب شه

جواب پیامم ک نمیدن:/

هزینه ی باشگاه من میشه جمع این دوتا؟

چقدر تبلیغات سایت زیاد شده 

بزور چارتا کامنت میشه خوند😐

فرکانساتونو بزارید رو حال خوب و شادی                   غصه بخوری میگذرد بخندی هم میگذره  پس بخند و شکر کن  بزار تو فرکانس شادی قرار بگیری  اگه میبینی زندگیت رو دوست نداری فرکانست رو عوض کن  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هی خواهر من چی بگم که با وجود یه بچه و ۳۵ سال سن هیچچچ سازی ندارم از این نیمتنه ها که واسه دخنر کوچولوها میگرن فقط اونجوری اندتزم میشه.انقددد غصه میخورم هیسکیم درک نمیکنه الکی شعار نیدن کوچبک خوبه.هرچیزی به اندازش قشنگه

هی خواهر من چی بگم که با وجود یه بچه و ۳۵ سال سن هیچچچ سازی ندارم از این نیمتنه ها که واسه دخنر کوچو ...

75/80 خوبه

فرکانساتونو بزارید رو حال خوب و شادی                   غصه بخوری میگذرد بخندی هم میگذره  پس بخند و شکر کن  بزار تو فرکانس شادی قرار بگیری  اگه میبینی زندگیت رو دوست نداری فرکانست رو عوض کن  

من که راضیم اندازس

ی سوال  ب خودشون پیام دادم جواب ندادن من رفتم دوتا نوشته چسبونده بودن یکی شهریه ماهانه یکی هزی ...

اره ولی  ببین مربی خوبی داشته باش که مهارت داشته باشه برنامه تمرینی خوبی بده ولی خب اکثرا برنامه تمرینی رو جدا هزینش حساب نمیکنن مگه اینکه خصوصی باشی

اره ارزومه من بشم ۷۰ تو شیردهی شدم فقطبعدش شدم ۶۵ دوباره بعد شیردهی تختتتتتتتتتتت تخت فقط به نوکیه

عزیززززززم

من شنیدم ورزش سفت میکنه ولی تو سایزش تاثیری نداره رازیانه هم خوردم و بزرگ شد بعد از نخکردن دوباره ه ...

ورزش توی سایز هم تاثیر داره بشرط اینکه صحیح انجامش بدین