2777
2789
نه من میخوام وایسم پاستور بیاد

فقط بوعلی سینا

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

پاستور معتبر ترین انستیو واکسن سازی خاورمیانه ست

نشنیده بودم گلم

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم

سلام. من یه هفته ای میشه زدم. البته به نصف داوطلبا واکسن سینوفارم و نصف دیگه رازی تزریق میشه برای مقایسه اثر بخشی دو تا واکسن.  یه اپلیکیشن رو گوشیتون نصب میکنند عوارض و تا 6 روز باید ثبت کنید. واینکه هر وقت بخواید میتونید از مطالعه خارج شید. 6 ماه زمان میبره مطالعه شون و پایان 6 ماه متوجه میشید کدوم واکسن تزریق شده بهتون. من تو کرج زدم سرم سازی رازی

سلام. من یه هفته ای میشه زدم. البته به نصف داوطلبا واکسن سینوفارم و نصف دیگه رازی تزریق میشه برای مق ...

ممنونم از توضیحاتتون ،میدونید واکسن رازی ویروس ضعیف شده هست یا با اون یکی روش جدید ساخته شده؟

ممنونم از توضیحاتتون ،میدونید واکسن رازی ویروس ضعیف شده هست یا با اون یکی روش جدید ساخته شده؟

اگر منظورتون روشی هست که فایزر و مدرنا ساخته شدن نه. بر پایه پروتئین اسپایک هست یه روش کم خطر محسوب میشه. الان اطلاعاتشو براتو میفرستم

واکسن رازی اولین واکسن تزریقی_استنشاقی در جهان است، این واکسن دارای دوز سوم استنشاقی است که برای ایمن سازی بینی و سینوس ها بکار می‌رود. ویروس کرونا در بینی افرادی که دوز سوم این واکسن را دریافت کرده اند امکان زنده ماندن ندارد. یعنی امکان ناقل شدن در افراد واکسینه از بین می رود.ر

ازی کووپارس برخلاف واکسن های کشته، بصورت همزمان ایمنی آنتی‌بادی خونی و ایمنی سلولی را فعال می کند که به این ترتیب سیستم ایمنی بدن سلول های آلوده در حال تکثیر ویروس را شناسایی و حذف می کند.

رازی کووپارس تنها حاوی ۱۰ میکروگرم پروتئین اسپایک ویروس ( S ) است. در حالی که این مقدار در سایر واکسن ها بین 80 تا 140 میکرو گرم می باشد. به این ترتیب بدلیل آنتی‌ژن خالص و حجم کم آن، کم عارضه ترین و کم خطر ترین واکسن موجود در ایران محسوب می شود.

معاون تحقیقات و فناوری مؤسسه تحقیقات واکسن و سرم‌سازی رازی گفت: به دلیل خالص بودن آنتی ژن نوترکیب، این واکسن عاری از DNA ، RNAو آنتی‌ژن N ویروس بوده و خطر عوارضی مثل التهاب ریوی در این واکسن وجود ندارد.

وی ادامه داد: ادجوانت همراه این واکسن، در مراحل کارآزمایی بی ضرری و قدرت اثر خود را ثابت کرده و باعث کاهش میزان آنتی‌ژن مورد استفاده در واکسن و افزایش ایمنی زایی آن شده است.

واکسن رازی کووپارس تنها واکسن ساخت ایران است که می تواند با اطمینان خاطر به عنوان دز دوم و سوم هر واکسن دیگری بکار برده شود و بر ایمنی زایی آنها بیفزاید.

معاون تحقیقات و فناوری مؤسسه تحقیقات واکسن و سرم‌سازی رازی افزود:  بدلیل آنتی‌ژن بسیار کم و ایمنی زایی بسیار مناسب این واکسن برای گروه های سنی زیر ۱۸ سال، افراد مسن، مادران شیرده  و دیگر گروه های حساس مناسب است.

اگر منظورتون روشی هست که فایزر و مدرنا ساخته شدن نه. بر پایه پروتئین اسپایک هست یه روش کم خطر محسوب ...

یعنی نه ویروس ضعیف و کشته شدست نه به روش فایزر و مدرنا؟؟؟

یعنی روش جدیدی درست کردن تو جهان؟؟ پس باید خیلی استقبال میشد و طرفدار پیدا میکرد چرا فقط تو تهران و کرجه؟

یعنی نه ویروس ضعیف و کشته شدست نه به روش فایزر و مدرنا؟؟؟ یعنی روش جدیدی درست کردن تو جهان؟؟ پس بای ...

روش جدیدی نیست قدیمیه. من اطلاعات پزشکی ندارم ولی تا جایی که میدونم یه روش قدیمی مثل ویروس کشته شده س. (از نظر قدیمی بودنش میگم) 

اما دوز سوم هم داره که به بینی یه ماده ای و اسپری میکنن  باعث اثر بخشی بیشتر میشه و اولین واکسنی هست که دوز استنشاقی داره(این مورد جدیده) 

. تو کرج چون سرم سازی رازی هست تو تهرانم احتمالا به خاطر نزدیکی به کرج و فراهم کردن امکاناتشه. چون وقتی میرید معاینه میشید و مشاوره میدن و اگر لازم باشه تست بارداری میگیرن و یه سری چیزای دیگه... که تو کل کشور نمیتونن فراهم کنن

سلام. من یه هفته ای میشه زدم. البته به نصف داوطلبا واکسن سینوفارم و نصف دیگه رازی تزریق میشه برای مق ...

سلام عزیزم سرم سازی کرج اگه بخوایم بزنیم باید ثبت‌نام کنیم جایی ؟ و اینکه درد داره ایا ؟ مکانشم همونجا باید بریم داخل سرم سازی ؟

با 🚬 سیگارم 🚬 سوزوندم نوک این زبونمو که به هیچکی نگم دوس‍ــت دارم..❌یه چهارتا قوالله بخون که نشه شروع روزت با من..🔥من ماده شیر نداشتم تا الان که افتادم دست ی مشت بچه پلنگ 🤭🤍
سلام عزیزم سرم سازی کرج اگه بخوایم بزنیم باید ثبت‌نام کنیم جایی ؟ و اینکه درد داره ایا ؟ مکانشم همون ...

سلام. بله سرچ کنید سرم سازی رازی میاره میتونید ثبت نام کنید بدون ثبت نام هم حضوری برید براتون ثبت نام میکنن. نه دردی که نداره عوارضش هم در حد سر درد و درد جای واکسن که خفیفه. بله همون سرم سازی رازی میزنید تهران هم ایران ماال میزنن

سلام واکسن سینوفارم و کووپارس کدوم عوارضشون کمتره؟ میگن بعضیا بعد سینوفارم فلج موقت شدن درسته؟