2777
2789
عنوان

مهریه ۱۴ تا سکه

466 بازدید | 35 پست

ممکنه اینجوری بشه که مهریه بیشتر از ۱۴ تا نشه گرفت؟

فقط آدم هایی که پر از عقده هستن میتونن بقیه رو قضاوت کنن و بهشون تهمت بزنن چون خودشون میخواستن اون کارا رو بکنن اما نتونستن 

به نظرم پول مهم نیس ولی یه کمی پشت زنا باشن به هیچ جایی بر نمیخوره وقتی مهریه رو این همه میکنن به زنا هم حق طلاق بدن😐😐

آی بدم میاد لایک میکنید با ذوق میرم ببینم کیه ک جوابمو داده میبینم لایکه دقیقا قیافم این میشه 😐😐😒😒لایکم نکنید از من بیکارتر نیس ک فقط تو نی نی سایتم
به نظرم پول مهم نیس ولی یه کمی پشت زنا باشن به هیچ جایی بر نمیخوره وقتی مهریه رو این همه میکنن به زن ...

خب نظر هر کسی فرق میکنه 

در کل نباید هی کمتر بشه

فقط آدم هایی که پر از عقده هستن میتونن بقیه رو قضاوت کنن و بهشون تهمت بزنن چون خودشون میخواستن اون کارا رو بکنن اما نتونستن 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خب نظر هر کسی فرق میکنه  در کل نباید هی کمتر بشه

به هرحال این قانون 1 درصدم پشت زن نیس

آی بدم میاد لایک میکنید با ذوق میرم ببینم کیه ک جوابمو داده میبینم لایکه دقیقا قیافم این میشه 😐😐😒😒لایکم نکنید از من بیکارتر نیس ک فقط تو نی نی سایتم
به هرحال این قانون 1 درصدم پشت زن نیس

خب چرا اینجوریه 

هی داره بدتر میشه

خب نظر هر کسی فرق میکنه  در کل نباید هی کمتر بشه

مهریه اصلا بشه پنجاه هزار عدد 

طرف نداره نمی‌ده فرار کنه  چی کار میشه کرد 

اگر مهریه آدم بخواد بگیره یه چیز بنویسه همون موقع بگیره مثلاً ملک طلا پول 

یا چند عدد سکه معقول 

نچ بیشتر از۱۱۴ تا مشکل شاید بخوره نه کمتر

🌱یه چند وقت نمیام سایت دیگه کار داشتید درخواست بدید🌱مخالف نظر من به هیچ عنوان ریپ نزن حوصله بحث ندارم تشکر😅 معنی نخود ته دیزه= بچه ته تغاری ،خیلی پرسیدید گفتم بزارم تو امضامᅟ
تا ۱۱۴ تا قانون حمایت میکنه 

در مورد این که ممکنه به ۱۴ تا برسه میگم

مهریه اصلا بشه پنجاه هزار عدد  طرف نداره نمی‌ده فرار کنه  چی کار میشه کرد  اگر مهری ...

همون سکه نباید کم بشه بقیه چیزا فرق میکنه

نچ بیشتر از۱۱۴ تا مشکل شاید بخوره نه کمتر

با توجه به این که ممکنه به ۱۴ تا برسه میگم

مهریه همینقدرم بد نیست. بیشترش مردها نمیدن اذیت میکنن. من خودم تجربه اش رو داشتم. 

اما بهتره زنان ایرانی از همون اول مراقب حق و حقوقشون باشن که بعدا پشیمون نشن. مثلا حق طلاق-حق تحصیل و شغل و فرزند و تنصیف اموال

ما زنها باید خودمون مستقل باشیم و نذاریم ازدواج ما رو  محدود کنه 

باید با چشم باز همسرمون رو انتخاب کنیم

وقتی همسر خوبی انتخاب کردی و اون شروط رو هم گذاشتی و بعد ازدواج هم جلو پیشرفتت و استقلالت گرفته نشد دلیلی برای ترس و ۱۴ تا سکه وجود نخواهد داشت

با توجه به این که ممکنه به ۱۴ تا برسه میگم

کمتر نمیشه

🌱یه چند وقت نمیام سایت دیگه کار داشتید درخواست بدید🌱مخالف نظر من به هیچ عنوان ریپ نزن حوصله بحث ندارم تشکر😅 معنی نخود ته دیزه= بچه ته تغاری ،خیلی پرسیدید گفتم بزارم تو امضامᅟ
مهریه همینقدرم بد نیست. بیشترش مردها نمیدن اذیت میکنن. من خودم تجربه اش رو داشتم.  اما بهتره ز ...

مهریه جای خودشو داره و ربطی به گرفتن حقوق نداره