2777
2789
عنوان

قد 155 بیان تو

| مشاهده متن کامل بحث + 8786 بازدید | 46 پست
من ۱۵۶ با ۳۹/۶۰۰ وزن !!   خداتو شکر کن  همینکه خداروشکر سالمم , و میتونم راه برم , کافیه ...

وزنت چقددددد کمهههههه یا خداا

مشاور تحصیلی کنکور با هزینه فوق العاده پایین....اگر کسی رو میشناسید که هزینه گرفتن مشاور رو نداره بهم معرفی کنید❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم بیلی آیلیش با این همه دک و پز و مشهوریت و محبوبیت 

قدش 2 ساعت از تو بلند تره 

آریانا گرانده که کراشه چندین میلیون نفره 

قدش 150 عه

روی نقاط قوت و ویژگی‌های مثبتت تمرکز کن 

هرروز یه جا بنویس ویژگی‌های خوبتو

خداوندا شبم را روز گردان...
این یه حرف مسخرس که قد بلند بهتره من که اصلا خوشم نمیاد البته خودم ۱۶۵ هستم زیبایی قد بلند دقیقا کجا ...

راستش منم اصلا دوس ندارم بعصی خانوما رو میبینم احساس میکنم خیلی بزرگن انگار ظرافت ندارن البته امیدوارم به قد بلندا بر نخوره

عضو گروه زرد. وزن فعلی ۶۹.۵۰۰ هدف اول ۶۵ هدف دوم ۶۲ هدف اصلی ۵۹

منم هم قد شمام،157 ولی مشکل زیادی ندارم خانوادم خیلی مسخرم میکردن وقتی مجرد بودم اما خدا بهترینشو نصیبم کرد و قد همسرم185 هس،تازه عاشقمم شد😶😂

♥ب خودم قول دادم یه «من» بهتر شم.یه دختر پر از انرژی و شاد.قول دادم ادم درون گرای سابق رو رها کنم.قول دادم بیشتر کتاب بخونم،گلای رنگی برا خودم بخرم و هر روز صبح بوشون کنم،قول دادم از الان برای فرزندانم در اینده مامان خوبی باشم♥قول دادم از الان به جای حرص خوردن از دست خانواده مادری و شوهری به پیشرفت و ارتقای خودم فکر کنم♥ من یه «من» جدیدم

منم هم قد شمام. خیلی مراقب هیکل و تناسب اندامم هستم. همیشه هم کفش لژ مخفی میپوشم.

خیلی از بازیگرا و سلبریتیها و حتی مدل ها رو میشناسم که هم قد ما هستن. چندتاشون که یادم هست مینویسم اینجا:شکیرا-گوگوش-لیدی گاگا و غیره

نه ولی پریود نشدم فک کردم حس ششمی چیزی هستی

من حاملم ۴ ماهمه نوشتی خواب بی بی چک دیدی منم دیشب خواب دیدم بی بی چکم مثبت شده انقدر گریع کردم فکر میکنم تعبیرش سقط شدن بچمه

💔

عزیزم خودت حساس شدی، این قد توعه و متعلق به توعه هیچ جوره عوض نمیشه گلم چه ناراحت بشی چه نشی. بهتره به جای ناراحتی راجع به قدت رو نقاط مثبت شخصیتت وقت بزاری. نه؟ هیچ چاره ای جز این هست بنظرت؟ هم قد شما هم زیاده فقط تنها شما نیستی که. غصت نشه