من قدم 155 خیلی دارم زجر میکشم. با این قد همه ی هم سن و سالام از من خیلی بلند ترن. قیافم میگن خوشگله ولی قدم نمیذاره زیباییم به چشم بیاد. وقتی ی جایی میرم به جای اینکه از اونجا لذت ببرم، چون از همه کوتاه ترم همش میرم تو خودمو ناراحت میشم و حس بد بهم میده. به آدمای قد بلند حسودیم میشه و در برابرش ن احساس خواری میکنم ☹️شمام اینجوری هستین یا راضین از قدتون؟ چیکار کنم اعتماد به نفسم بیشتر شه؟
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
منم هم قد شمام،157 ولی مشکل زیادی ندارم خانوادم خیلی مسخرم میکردن وقتی مجرد بودم اما خدا بهترینشو نصیبم کرد و قد همسرم185 هس،تازه عاشقمم شد😶😂
♥ب خودم قول دادم یه «من» بهتر شم.یه دختر پر از انرژی و شاد.قول دادم ادم درون گرای سابق رو رها کنم.قول دادم بیشتر کتاب بخونم،گلای رنگی برا خودم بخرم و هر روز صبح بوشون کنم،قول دادم از الان برای فرزندانم در اینده مامان خوبی باشم♥قول دادم از الان به جای حرص خوردن از دست خانواده مادری و شوهری به پیشرفت و ارتقای خودم فکر کنم♥ من یه «من» جدیدم
عزیزم خودت حساس شدی، این قد توعه و متعلق به توعه هیچ جوره عوض نمیشه گلم چه ناراحت بشی چه نشی. بهتره به جای ناراحتی راجع به قدت رو نقاط مثبت شخصیتت وقت بزاری. نه؟ هیچ چاره ای جز این هست بنظرت؟ هم قد شما هم زیاده فقط تنها شما نیستی که. غصت نشه