2777
2789
عنوان

قهر

174 بازدید | 12 پست

بچه ها شما وقتی از همسرتون ناراحت میشید چه جوری فراموش میکنید جوری که دیگه ادامه پیدا نکنه من هر وقت ناراحت میشم قهر میکنم نمیتونم راحت فراموش کنم حتی یه قضیه کوچیک. به خاطر همین اکثر وقتا سر چیزای مسخره حرف نمی‌زنیم. میشه راهنمایی کنید

قهر نمیکنم خوشم نمیاد 

ناراحت بشم بهش میگم ناراحت شدم

درموردش حرف میزنیم که حل بشه همه چیز با حرف زدن حل میشه

دلیلی بر فراموشی هم نیست با حرف زدن حل کنید 

حالا دنیا اینجوریه برام ،اینجوری که تو هم باید تموم بشی از فردا طرفای ظهر پرنده میشم،تموم میشم اگر  قراره دوست نداشته باشم چه کاریه که بمونم تو این دنیا من پرنده میشم،تو شاه ماهی من تموم میشم تو شروع خوشبحال دنیا که تو رو داره طفلک من،که ندارمت

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

قهر نمیکنم خوشم نمیاد  ناراحت بشم بهش میگم ناراحت شدم درموردش حرف میزنیم که حل بشه همه چیز با ...

موضوعات کوچیک که اصلا اهمیتی نداره رو میگم موضوعات بزرگ که آره. اون مسائل بی اهمیت رو میگم که شاید حتی ناراحت شدن ازشم مسخره باشه ولی من کینه ایم انگار

اگه طرفم قهر قهروباشه چی ؟؟

میذارم چند ساعتی بگذره در حد دوساعت یکم اروم بشه

خودمم حرف هامو اماده میکنم و بحث و سوتفاهم رو حل میکنم حتی اگر نظری نده و در اخر اگر مقصر بودم عذرخواهی میکنم و میذارم با خودش و موضوع کنار بیاد

حالا دنیا اینجوریه برام ،اینجوری که تو هم باید تموم بشی از فردا طرفای ظهر پرنده میشم،تموم میشم اگر  قراره دوست نداشته باشم چه کاریه که بمونم تو این دنیا من پرنده میشم،تو شاه ماهی من تموم میشم تو شروع خوشبحال دنیا که تو رو داره طفلک من،که ندارمت
موضوعات کوچیک که اصلا اهمیتی نداره رو میگم موضوعات بزرگ که آره. اون مسائل بی اهمیت رو میگم که شاید ح ...

به همسرتون بگید

با هم حلش کنید

ما اصلا قهر نداریم

تو یه خونه مگه میشه دوتا ادم باهم قهر باشن

هرجور دعواکنیم شوهرم بلافاصله میگه چایی میخوام

منم میارم 

شروع میکنه به چایی خوردن حرف زدنای معمولی

انگارهیچ اتفاقی نیفتاده😀

ما اصلا قهر نداریم تو یه خونه مگه میشه دوتا ادم باهم قهر باشن هرجور دعواکنیم شوهرم بلافاصله میگه چ ...

خودشم بیشتر وقتا کاری نمیکنه برای اشتی ولی یه موقع هایی هم که جلو میاد من نمیتونم جلوی خودمو بگیرم و ناراحت نباشم همچنان ناراحتم و بهش محل نمیدم. خسته شدم نمیدونم بابد چیکار کنم

خودشم بیشتر وقتا کاری نمیکنه برای اشتی ولی یه موقع هایی هم که جلو میاد من نمیتونم جلوی خودمو بگیرم و ...

از بس کینه ای هستی 

وقتی میاد جلو دیگه تمومش کن

بعدهم سر یه فرصت خوب حرفهاتو بهش بزن

از بس کینه ای هستی  وقتی میاد جلو دیگه تمومش کن بعدهم سر یه فرصت خوب حرفهاتو بهش بزن

از این ناراحتم که بعدش که آشتی بکنم یا نکنم حرف که میزنیم همش میگه تو قبلا هم اینکارو کردی اونکارو کردی همیشه همینجوری ای. همیشه من مقصرم