2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من دو ساله دارم کار میکنم یکیو مینوام پایه باشه برای کشف رازها

من تقریبا یه چند ماهی آموزش رو شروع کردم البته هنوز ایچیموکو رو شروع نکردم ولی دلم میخواد حرفه ای یاد بگیرم

الان چیارو یادگرفتی؟

تابلوخوانی رو یاد گرفتم، کندلهارم میتونم تشخیص بدم الیوت هم فقط یه بار آموزششو کامل دیدم کلیاتشو بلدم مدیریت سرمایه رم تاحدی بلدم میخواستم ایچیموکو رو هم ببینم آموزششاشو ، شما توچه مرحله ای هستی؟

الیوت واسه بورس ایران ؟الیوت جواب نمیده واسه بورس 

من فقط چند ماهی شروع کردم به خاطر همین آموزش الیوتم دیدم حالا تادستم بیاد چی به درد بورس ایران میخوره زنان میبره باید باهاش درگیر باشم تایاد بگیرم، شما کامل بلدید همه چیرو؟

من فقط چند ماهی شروع کردم به خاطر همین آموزش الیوتم دیدم حالا تادستم بیاد چی به درد بورس ایران میخور ...

من5 سال پیش الیوت کار کردم . جواب نمیده اصلا . فاندامنتال و ایچمیکو و تابلو خوانی خوبه . کانال و حمایت مقاومت .چنگال اندروز اینا کاربردیه 

حتما درکنار تکنیکال باید فاندامنتالم بلدباشیم؟

شما باید اول فاندامنتال بلد باشی . تکنیکال بدون فاندامنتال ارزشی نداره . شما باید نسبت به بنیاد یه سهم مطمعن شی بعد تو سهم تکنیکالو پیاده کنی