2777
2789
عنوان

دل آشوب

613 بازدید | 32 پست

بی هیچ دلیلی از وسط خواب دیشبم تو فکرشم...به شدت..بی قراری و آشوبی درونمه که عجیبه..نمی دونم چه باید باهاش کرد...یکم خوابمو طولانی کردم شاید بپره و دور شه این اشوب..اما نشد که نشد...

بیدار شدم..خرید کردم..قدم زدم اما نشد...آشوب و بی قراری درونی رهام نمی کنه..نمی دونم واقعا به خاطر قطع و مصرف دوباره ی داروهاست چون تهوع مداوم هم همراهمه...یا که از فکریه که قطع نمیشه...فقط اینو میدونم،به شدت مغزم پر از فکر و خواستن اونه...حتی لحظه ای ارامش نداشتم...هر جا و هر لحظه تو فکرمه...

+فردا روز مهمیه برام...خدای من مراقبم باش.

+خدای من این دلتنگی قطع نشدنی رو خودت چاره کن...درستش کن..نمی دونم چرا به شدت حس غربت و غریبی و بی پناهی می کنم..حتی  کنار خانواده ام.

قصه زندگی و ازدواجمو بخون و بهم کمک کن...دوستت داشتم و دارم... زمستون 404... گاهی گذشتن از بعضی چیزا، پیدا کردن خودته شاپرک

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببخشید فقط سوال میکنم شکست عشقی خوردید؟شاید عاملش اینه

بله از نامزدم که عاشقانه دوستش داشتم جدا شدم..دوماه و نیمه حالم همینه

قصه زندگی و ازدواجمو بخون و بهم کمک کن...دوستت داشتم و دارم... زمستون 404... گاهی گذشتن از بعضی چیزا، پیدا کردن خودته شاپرک

بخدا خوشحالیت ب هیچ کس و حتی هیچ چیزی جز خودت وابسته نیس سعی کن خودتو بشدت مشغول کنی

مشغولم ولی یادمه...چند جا همزمان کار می کنم

همه چیزایی ک میگی تجربه کردم.....میدونی مشکل اینه ک تو کناش نیستی و همش دنبال بهونه ای ک کنارش خوشبخ ...

واقعیت اینه که با وجود تمام دردهایی که کنارش کشیدم اما همه چیز با اون بهتر بود..حتی چالش و مشکل..

واقعیت اینه که با وجود تمام دردهایی که کنارش کشیدم اما همه چیز با اون بهتر بود..حتی چالش و مشکل..

اره چون یکی بود...چی بگم اجازه بده کم رنگ شه خیلی دوس دارم یه روز از صب تا شب حتی یه لحظه بش فک نکنم

دقیقا حال منو داری ! بااین تفاوت که طرف مقابل تو این رابطه روبرا خودش تموم کرده و هیچ نشونی ازخودش ...

اوهوم..خانوادش و دوستاش هستن ولی خودش نه😂🤦🏻‍♀️...نمی دونم چی بگم..

برای منم یه روزایی خیلی اصرار داشت ..اما مردد بود همش...به هر حال من بارها برای اون لحظه هایی ک اشک می ریخت و ازم میخواست حل کردنشو بهش بسپارم و همه روزایی ک می گفت میترسم از دستت بدم و همه اون ثانیه هایی که میگفت الان همین الااان بگو بله،تنگ شده

شاید یه روزی دلت تنگ بشه برای این کشمکش،پس لطفا درست از الان به همه چیز فکر کن...گاهی وقتا ما فکر می کنیم یه چیزی از زندگیمون حذف بشه به نفعمونه...اما واقعیت اینه که بدون اون چیز هم نمی تونیم زندگی کنیم...و باید انرژی خیلی زیادی برای تغییر بذاری اینو از الان بدون

اره چون یکی بود...چی بگم اجازه بده کم رنگ شه خیلی دوس دارم یه روز از صب تا شب حتی یه لحظه بش فک نکنم

متوجه نمی شم یعنی چی یکی بود؟؟

والا دیگ باید تا الان کم رنگ می شد دو ماه و نیمه...

شما هم که دچار به همین دردی...

بالاخره تصمیم‌گرفتی حرفاتو بهش بگی یانه؟

بله 

اوهوم..خانوادش و دوستاش هستن ولی خودش نه😂🤦🏻‍♀️...نمی دونم چی بگم.. برای منم یه روزایی خیلی اصرار ...

میفهمم چی‌میگی ولی مشکل ما بزرگتر از چیزیه که بشه حلش کرد..

من باوجود اینکه میدونم با ازدست دادنش تاآخر عمرم دیگه نمیتونم کسیو دوس داشته باشم ولی مجبورم تن بدم به جدایی.. الان دارم تمرین جدایی رو میکنم ، دقیقا سه هفته س که دارم روزی هزار بار می میرم و زنده میشم..

حتی یک ثانیه هم نمیتونم از فکرکردن بهش دست بکشم، صب تاشب و شب تاصب فقط اینستاو واتساپشو چک میکنم..زندگیم جهنمه..به معنای واقعی کلمه‌