2821
2789
عنوان

تا حالا شده؟؟؟؟؟🤭

144 بازدید | 13 پست

تا حالا شده با نامزدتون یا همسرتون برین خرید یا رستوران یا پارک بعد نامزدتون یا همسرتون اتفاقی نگاه کنه به ی دختر بعد شما به شوخی چی بهش میگین یا گفتین؟؟

هیچی

نگاه کردن که عجیب نیست

از کاربرایی که دستشون جایی بند نیست و خشمشون رو توی پیام ها سربقیه خالی میکنن دوری کنید. اینا همه رو دشمن خودشون میبینن و دنبال التیام ناکامی های شخصی هستن.

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

نگاههای اتفاقی واسه همه پیش میاد، حتی زنها.

امّا خیره شدن تو چهره و اندامشون، کار زشتیه.

من برای متنفر بودن از کسانی که از من متنفرند وقتی ندارم، زیرا من گرفتارِ دوست داشتنِ کسانی هستم که مرا دوست دارند.

واسم مهم نیس 

میگم انقدر نگاه کن تا چشات دراد

ما دیگه اون نوجوونای قدیم نیستیم که با شنیدن سینوس کسینوس خندمون بگیره،      بزرگ شدیم،نه؟:))      ‌‌               ،،،،،، بچه کوچیکا بهمون میگن خاله،عمو. قدمون چند هوا بلندتر شده،دیگه دستمون به کابینت بلندای آشپزخونه میرسه و پامون به گاز و کلاچ...بعضیامون انقدر بزرگ شدن رفتن پی سیگار،بعضیامونم نه،دیدن غم و غصه شون دود کردنی نیست،نشستن خوردنش!    ما دیگه روزای برفی لیز نمیخوریم،        نه که زمینِ یخ زده لیز نباشه ها،فقط یاد گرفتیم باید با احتیاط قدم برداریم که با مخ نریم تو زمین...                    قلبامون چی شد راستی؟؟                                  بعضیامون دل شکستن،خیلیامون دل شکسته ن،بعضیامون دل باخته و بعضیامون دل تنگ...      ما خیلی وقته که دیگه بچه نیستیم،                                           ولی پیر شدیم یا بزرگ ؟؟                           اینه که جای بحث داره.. ....:))

شوهرم خدایی نگاه نمیکنه گاهیم چشمش بیفته.میخندم میگم چطور بود؟‌پسند شد؟ اونم قسم و قران ک داشتم فلان جیزو نگاه میکردم😁😁

به سلامتیه قشنگترین موسیقی جهان. یعنی صدای قلب پاک کسی که همه ی زندگیته…دوستدارم همسرمهربونم.شمس ب مولانا گفت پس زخمهایمان چه میشود؟مولانافرمود نور از محل همان زخم ها وارد میشود.

هنوز به اونجا نرسیدم که بگم برام مهم نیست اتفاقا هست. اگر همچین موقعیتی پیش بیاد به چشمهای همسر نگاه میکنم تا نگاه کردن اون تموم بشه البته نه با خشم  یه نگاه بی تفاوت. بعد چند لحظه به اون خانم نگاه میکنم بعد دیگه نگاه نمیکنن و فاز غصه میگیرم اما هیچی نمیگم. چند بار اینکار را انجام بدین متوجه بدی اینکار میشه. تاکید میکنم همه مراحل بی کلام باشه

2825
2823
2791
2779
2792