2777
2789
عنوان

رفت...💔

| مشاهده متن کامل بحث + 883 بازدید | 86 پست
میخواستید امتحانش کنید؟دیگ بهش محال ندید خیلی بد جنسه اگر دوستتون داشت این حرفو نمیزد...

دلمو شکوند ولی خوشبختیش خوشبختیه منه 

اخه تاحالا جز این گسی تو زندگیم نبود

هعی چیزی ندارم که بگم شفای همه مشنگا 🙂
تاحالا بهش دروغ نگفته بودم خودم گفتم نه به خاطر اینکه بیاد خواستگاریم میخواستم ببینم چیکار میکنه&nbs ...

رل من فقط ب این دلیل ک از یه حرفش خیلی بدم اومد و بلاکش کردم اومد بهم بدترین فحشارو نوشت.چیزایی ک ادم ب دشمنشم شرمش میشه بگه.از یک هفته بعدش تند تند زنگ میزد و پیام میداد که غلط کردم و ...یا خودش زنگ میزد یا خواهراش.اما من دیگ نخواستمش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تاحالا بهش دروغ نگفته بودم خودم گفتم نه به خاطر اینکه بیاد خواستگاریم میخواستم ببینم چیکار میکنه&nbs ...

خب چرا لو دادی بعدش ک دروغ گفتی؟ 

در هر صورت آدم چیپیه

هیچ کی حق فحش دادن بهتو نداره

هیچکیییی

این خودش برمیگرده مث سگ التماس میکنه حالا ببین..ولی معلومه دوهزاریه همون بهتر ک رفت

خدا کنه اونی که میگی باشه

دلمو شکوند ولی خوشبختیش خوشبختیه منه  اخه تاحالا جز این گسی تو زندگیم نبود

همیشه اولین تجربه همینه

آدم دل رفتن و دل کندن نداره

چن تا پیرهن ک بیشتر پاره کنی میفهمی اونقدر سخت نیست و بزرگ میشی و ب خودتم بیشتر ارزش میدی

خب چرا لو دادی بعدش ک دروغ گفتی؟  در هر صورت آدم چیپیه هیچ کی حق فحش دادن بهتو نداره هیچکییی ...

یه گندی زدم با دستای خودم که‌گفتم💔

همیشه اولین تجربه همینه آدم دل رفتن و دل کندن نداره چن تا پیرهن ک بیشتر پاره کنی میفهمی اونقدر سخت ...

اوهوم چی بگم فقط دعا کنید فراموشش کنم تحملم کمه

یه گندی زدم با دستای خودم که‌گفتم💔

خب بعدش ک دیدی اشتباه کردی ک لو دادی باید میگفتی نه راست گفتم..الان واسه اینکه احساس کردم ناراحت شدی خواستم بگم دروغ بوده اما واقعا خواستگار داشتم.ردش کردم

خب بعدش ک دیدی اشتباه کردی ک لو دادی باید میگفتی نه راست گفتم..الان واسه اینکه احساس کردم ناراحت شدی ...

اخه رفیقام بدتر رفتن گفتن اونم عصبی شده بود