2777
2789
عنوان

کرونا . واکسن

251 بازدید | 11 پست

واکسینه شده ها                   واکسینه نشده ها

همچنان ماسک بزنید             ماسک بزنید 

حفظ فاصله اجتماعی        حفظ فاصله اجتماعی

احتمال مبتلا شدن             احتمال مبتلا شدن

ترس از ابتلا                         ترس از ابتلا   احتمال مرگ با واکسن                ..........  

چه فرقی بین واکسن زده ها و نزده هاست 😕

تو  بعضی کشور  های اروپایی هم آسترازنکا رو ممنوع کردن اونوقت اینجا براش سر و دست میشکنن

چی بگم والا

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بیل گیتس : با واکسیناسیون ۱۵ درصد جمعیت جهان رو میتونیم کاهش بدیم

حسین دارابی:
🔵 منظور اصلی بیل‌گیتس درباره واکسن و کنترل جمعیت

همیشه برام سوال بود مگه میشه بیل‌گیتس که تولیدکننده واکسنه و واکسناشو با قیمت ارزون به کشورهای فقیر و فاقدبهداشت داره میفروشه، چجوری راست راست میاد تو چشم مردم نگاه میکنه میگه با واکسن میشه یک سوم جمعیت جهان رو کم کرد😳 نه یک‌بار و دوبار، چندین چندبار. بعد هیشکی هیچی بهش نمیگه و تازه خرید واکسن رو ادامه میدن. یکم تحقیق کردم به نتایجی رسیدم. وقتی از یکی از رفقای مسلط به زبان انگلیسی که همین موضوع رو بررسی کرده بود فهمیدم موضوع چیه.

🔻شما وقتی همه کنفرانس‌ها و صحبت‌هایی که بیل گیتس درباره واکسن و کنترل جمعیت انجام داده رو بررسی کنید میفهمید اصلا منظورش کشتن با واکسن نیست. بیل گیتس میگه کشورهای فقیر و فاقد بهداشت که آمار مرگ‌ومیر کودکان اونجا بالاس، مردمش وقتی یکی دوتا بچه میاوردن بخاطر بیماری‌ها و سطح پایین بهداشت ‌اون بچه‌ها از دنیا میرفتن و بدون بچه میموندن. پس تعداد فرزندان رو بالا میبردن که اگه چندتاشم مردن یکی دوتاش بمونن، بهمین دلیل آمار زادوولد و جمعیت بالا میرفت.

🔻بیل گیتس میگه وقتی بهداشت رو بالا ببریم و واکسیناسیون رو تو این کشورها نهادینه کنیم تا مردم مطمئن بشن بچه‌هاشون نمیمیرن، دیگه بی‌محابا بچه نمیارن و جمعیت کل دنیارو بالا نمیبرن و خودبخود جمعیت کنترل میشه و بعد از چند وقت کم میشه.

🔻این چقدر فرق داشت با اون چیزی که برای ما ترجمه کردن؟ چقدر با ترجمه غلط و تحریف منظورش، واکسن‌هراسی راه انداختن؟ اصلا تو این قضیه منظور بیل گیتس ایران نیست، چون نمودار رشد جمعیت ایران خودش منفی هست، نیاز به کنترل نداره، کشورهایی که نرخ زادولد بی‌دلیل خیلی بالاس باید جمعیتشون کنترل بشه. این مطلب بیل‌گیتس رو تایید کلی نمیکنه، بلکه منظور اینه‌که با توهم توطئه با جملات دیگران برخورد0 نکنیم و دیگران رو نترسونیم

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
اینکه رعایت کنیم و سیستم ایمنی رو قوی کنیم خیلی بنظرم از واکسن بهتره

بخدا منم همین و میگم چرا باید به واکسنی که مجوز اضطراری داره اعتماد کرد 

کسی که یه بار میگیره بعدا خیلی خفیفشو میگیره مثل سرماخوردگی

دوست من دلتا گرفت شدید بود ولی پدر و مادرش چون قبلا کرونا گرفته بودن خیلی خفیف گرفتن 

اینجا هر چه بگی قبول نمیکنن و اسم امیر کبیر میارن

ولی یه کم تحقیق نمیکنن ببینن دکترا در مورد ساخت واکسن چی میگن، میگن چند سال باید طول بکشه که واکسن ساخته بشه و جواب بده اونم صد در صد جواب نمیده حالا تو یک سال ساختن اینم پر از عوارض.دکتر شبکه خبر گفت ما از طریق همین واکسن ها محل اقامت و شهر و روستا و همه چی میفهمیم منظور همون میکروچیپ و نانو چیپ