2777
2789
عنوان

شوهر

552 بازدید | 64 پست

سلام. لطفا جواب بدین .ببینید من شوهرم خیلی خوبه یعنی زیاد مهرونه اهل دعوا وقهر نیست.اهل بیان احساساته اهل نازخریدنه.هواموداره پایه کارامه.گذشتش زیاده کینه ای نیست.ادم منطقیه بگم فلان کارت غلطه بهش فکرمیکنه و راحت اگر منطقی باشه قبول میکنه و درصدد رفعش برمیاد.کنارش آرامش دارم .بخوام بازار برم خونه فامیل حتی شب برم دنبالش که جایی بریم هرنوع لباسی بپوشم خلاصه اهل گیردادن نیست.ولی گیرم اینجاست که نمیزاره مثلا با دوستام برم سفردور.واین خیلی اذیتم میکنه چون دوستام که شوهراشون تحصیلات کمتری دارن وشاید بسته تر به نظر بیان راحت میزارن زناشون برن سفر.همین قضیه باعث شده فکرکنم ازدواجم ناموفق بوده نظر شما چیه

از اونی كه ميگفت به خاطرت با كُل دنيا ميجنگَم چه خبر؟هنوز داره ميجنگه يا شهيد شُد؟  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوشی زده زیر دلت 

همین شوهر برات میمونه ن دوستات 

بخاطر ی سفر با دوستات زندگیو ب کام خودتون تلخ نکن

گروه نارنجی تاریخ شروع 1۴0۱,02,10 وزن 76,900                                 هدف 60                        ‌                          75,150🧡

عزیزم به تو اطمینان داره ولی به دوستات نه از آخر این راه میترسه بهش حق بده ... شاید تحمل دوریتو نداره

دوستای گلم کار من دوخت نظم دهنده کشو و کمد و آشپزخونه و ... هست .خوشحالم کن با عضو شدنت تو گروهم.آیدی روبیکام@organayzermahdokht

خوشی زده زیر دلت😑

اخه این چیزیه ک حس کنی ازدواجت ناموفقه!؟!؟ 

اون همه شوهرت اخلاق و رفتار خوب داره به چشمت نمیاد فقط اینکه دوس نداره بری سفر دور بده!؟!؟ 

برو یذره تاپیک های دیگرانو بخون بیین شوهراشون چجورین

خدایاشکرت... بخاطرچیزایی ک گرفتی، ولی بهترشو دادی🤗❤️زندگی جدید وتازم کنار عشقم💞👩‍❤️‍💋‍👨 خدای مهربونم شکرت بخاطر این نی نی کوچولوم🤰🏻❤️1400/8/10 روزی ک خدا بهترین هدیشو گذاشت تو بغلم🤱🏻آدرین مامانی همه دلخوشیم به زندگیمون خوش اومدی😍❤️