2777
2789

شغل خوبیه ولی خب خیلی ناخن کار زیاد شده بعد کاشت ناخن دست خوبه ولی برا پا من که بدم میاد

همواره لبخند بزنید روزی زندگی از آزردن شما خسته خواهد شد...♡/تو تاپیک های ترسناک و طنز من رو تگ کنید😉😁🌹
درسته ولی کسی که اینطوری فکر کنه اصلا نمیکاره که حرام باشه 

آره 

ولی در کل میگن پولش حرامه

من میخواستم برم آرایشگری یاد بگیرم، تحقیق کردم که فهمیدم سه تا از رشته هاش پولش حرامه، که یکیش کاشت ناخن بودو... 

ولی بقیه ی مواردش  مشکلی نبود، میگم اگه کرونا رفت برم کار میکاپ و مو یاد بگیرم؟ نمیدونم درآمد داره یا نه؟! 

#یه_نصیحت‌_دوستانه‌🤔 می‌دونی رفیق؛حقیقتش‌ اینه که هممون‌ یه روزی پیر میشیم‌...نه چهره‌ای که الان داریم برامون می‌مونه نه این بر و بازو‌ و هیکلی‌ که احیاناً به هم زدیم!☝️اون روزی که این سرمایه‌ها از دست بره، دیگه فقط خاطره‌هایی که باهاشون‌ ساختیم مهمه‌...👈 اینکه‌ هیکل و قیافه و از همه مهم‌تر دلمون رو برای چی گذاشتیم وسط ؟؟❌برای رابطه‌های نادرست؟❌برای آدمای نادرست؟❌برای کارای‌ نادرست؟چند ثانیه خودِ پیر‌ و از رنگ و رو افتاده‌‌مون رو تصور‌ کنیم؛ چی از دست دادیم تو این‌ سال‌ها...؟؟ درست زندگی کنیم،همونطور که خدا ازمون خواسته...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خدا کنه.تهرانی شما؟من خودم تحصیلات دارم ولی واقعا حقوق هایی که میدن اصلا ارزش ندارهدکارمند بشیم

اره شما هم تهرانی؟رشتت چیه

اره واقعا آرایشگاه ها درامدشون با کارمندا برابری میکنه ولی بوی مواد واقعا ازار دهندس

شغل خوبیه ولی خب خیلی ناخن کار زیاد شده بعد کاشت ناخن دست خوبه ولی برا پا من که بدم میاد

منم واسه پا بدم میاد😂بخوای اونطوری نگاه کنی همه چی زیاده هیچ کاری نمیشه کرد

اره شما هم تهرانی؟رشتت چیه اره واقعا آرایشگاه ها درامدشون با کارمندا برابری میکنه ولی بوی مواد واقع ...

من مهندسی صنایع خوندم.من بوش دوست دارم فقط اشنا ندارم نمیدونم بعد کلاس چه طوری مشتری حمع کنم نه کسی میشناسسم برم سالنش نه خودم جا دارم یا آشنا.خوب برو کاشت مژه اصلا تجهیزاتیم نمیخواد راحتم هست فک کنم درامدش از ناخن بهتر باشه.اره عزیرم منم تهرانم

بلاخره باز میشه این در صبح میشه این شب😔
آره  ولی در کل میگن پولش حرامه من میخواستم برم آرایشگری یاد بگیرم، تحقیق کردم که فهمیدم سه ...

میکاپ خیلی بهتره ولی وسایلش از همه حرفه های آرایشگری گرون تره استعداد هم خیلی مهمه چون کارت مشخصه رو صورت طرف ولی مثلا کراتین بعد چندماه دیگه مشخص میشه کارت خوب بوده یا نه

من مهندسی صنایع خوندم.من بوش دوست دارم فقط اشنا ندارم نمیدونم بعد کلاس چه طوری مشتری حمع کنم نه کسی ...

ی جا که فکر میکنه خوب یاد میده برو نیازی به اشنا نیست 

منم نمیدونم چطوری باید مشتری جمع کرد😐ناخون کارای خودشونو ول نمیکنن بیان پیشه ماکه

ی جا که فکر میکنه خوب یاد میده برو نیازی به اشنا نیست  منم نمیدونم چطوری باید مشتری جمع کرد😐ن ...

من سمت خونم دوجاهست آموزش میدن قیمتشونم مناسبه خیلیم کارسون خوبه اتفاقا تو نی نی سایت بم معرفیش کردن

بلاخره باز میشه این در صبح میشه این شب😔