نی نی سایت شرایطی رو فراهم میکرد برا تاپیکا که حضور صاحب تاپیک مثل کلوبا با بودن بالای تاپیکش مشخص میشد و اگه تو تاپیک دیگه ای میرفت یا خارجم میشد معلوم بود آدم بدونه بمونه یا بره
از وصيتهاى آدم عليه السلام به فرزندش شيث عليه السلام:بــه دنيـاى فـانى دل نبـنديد ؛ زيرا من به بهشت جاويدان دل بستم، اما به من وفا نكرد و از آن بيرونم كردند.
البته کلوبها هم اعتباری نیست صفحش بازه اسمش اون بالا میمونه باید یه تدبیری بشه براش مثلا 10 دقیقه گذشت اسمشو قرمز کنه یعنی خروج چه میدونمکلا یکاری دیگه بکنند بستگی به مدیریت و سلیقه آقای زاهد داره
از وصيتهاى آدم عليه السلام به فرزندش شيث عليه السلام:بــه دنيـاى فـانى دل نبـنديد ؛ زيرا من به بهشت جاويدان دل بستم، اما به من وفا نكرد و از آن بيرونم كردند.
فقط بگم اینطوری خیلیییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی بده
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.