2777
2789
عنوان

دیگه جونی برام نمونده

173 بازدید | 8 پست

یکهفته هست بینیم کیپ میشه و خیلی عطسه میکنم .درطول روز خوب بودم فقط شبا و صبح که بیدارمیشدم این مشکل داشتم. ازدیشب تاحالا شدید شده یکسره دستمال دستم هست و عطسه میکنم. اصلا نمیتونم کنترلش کنم کلافه شدم هیچ کاری نمیتونم انجام بدم خسته شدم بینیم خیلی دردمیکنه 😭😭😭😭

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

[QUOTE=208168892]قرص یا شربت لوراتادین بخور مث اب 

چندماه پیش کروناباهمین علائم اومد ولی دوروز بعد آبریزش و عطسه بدن درد و تبم شروع شد 

این هفته هم با ادویه زیاد سروکارداشتم نمیدونم حساسیت هست یا کرونا لعنتی

خداکنه همین آلرژی باشه کرونا نباشه که ازبس عطسه کردم همه جا آلوده شده 

خب همون عطسه نشانه اصلی آلرژیه عزیزم چون منم مثل شمام چون آلرژی هرفصلو دارم میفهمم چی میگی

اللهم صلی علی محمدوآله محمد وعجل فرجهم                          چشم انتظارمعجزه......................
خب همون عطسه نشانه اصلی آلرژیه عزیزم چون منم مثل شمام چون آلرژی هرفصلو دارم میفهمم چی میگی

چندماه پیش مغازه عطاری داشتیم جمع کردم ادویه های اضافی رو فرداش باهمین علائم کرونام شروع شد۱۸ روز درگیرش بود این هفته هم پونه آسیاب کردم و بعدش شروع شد ولی کم بود از دیشب خیلی شدیدشده هیچ کاری نمیتونم بکنم یه رول کامل دستمال استفاده کردم پوست بینیم نابود شده😔 

شما چی استفاده میکنین؟ من از صبح فکسوفنادین  و آزیترومایسین میخورم تا شوهرم برسه برم دکتر