2777
2789
عنوان

در شرف طلاقیم😔

2889 بازدید | 161 پست

دوران عقدیم..۹ ماه هست که عقد کردیم..شوهرم اولا خیلی خوب بود همه‌ی شرایطمو قبول کرد و باهاش مشکلی نداشت الان زیر و رو شده و زده زیر همه چی.. اونموقع ها داشت خونه میساخت گفت بعد عید میخوام برم سرکار ولی ۱ روز هم سرکار نرفته..همیشه هرچی که خواستم میگفت پول ندارم ولی به داداشش پول میداد..تا وقتی از باباش پول میگرفت همه چی اوکی بود..(البته اون پولارو هم فقط خرج ساختمون میکرد هیچی برای من خرج نکرد)الان یک ماهه که باباش بهش پول نمیده میگن برو سرکار اونم نمیره..ساختمونو هم ول کردن.. از وقتی وضع اینجوری شده با من کاااااملا سرد شده و پررو شده باهام بد حرف میزنه..تا بحث میشه میگه برو طلاق بگیر..بحث خیانت و این چیزا نیست..پول نداره کار نداره و مسئولیت پریر نیست..یک بار گوشیم خراب شده بود برگشت گفت برو به بابات بگو برات گوشی بخره!میگه من فقط کار دولتی میرم..ولی نه رشتش میخوره به کار دولتی نه سابقه داره نه چیزی بلده..۲۸ سالشه کلا ۲ سال رفته سرکار!!!!!! ۱۵ ام از مسافرت برگشتیم همه چی خوب بود تو مسافرت از وقتی برگشتیم نه اومده منو ببینه نه زنگ زده..چند روز پیشم باهام بحث کرد گفت برو طلاق بگیر از اونموقع دیگه منم بهش زنگ نزدم..۳ مهر تولدمه بنظرتون میاد؟؟؟چیکار کنم درست بشه؟؟؟ دوسش دارم اخه ولی نمیخوام از حقم کوتاه بیام..چیکار کنم زنگ بزنه معذرت خواهی کنه بره سرکار؟

هیچ اگر سایه پذیرد منم آن سایه‌ی هیچ🤍🦋

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آبجی خدا ب دادت برسه ایشون ن جنم کار کردن داره ن جنم زن نگه داشتن خودتو خلاص کن طلاقتو اینجور آدما درس بشو نیستن 

همسرم شاه قلبم دوست دارم 😍😍😍😍😍چه خوبه که کنارمی عمرم😍😍😍😍میمانم باهات تا همیشه که تو تمام زندگیمی 😘😘😘💝💝💝💝💝💝
معلومه زیاد منت کشیدی و بهشون فهموندی از طلاق میترسی

نه اتفاقا برعکس..شاید چون باکره نیستم فکر میکنه طلاق نمیگیرم..ولی کور خونده این چیزا برام مهم نیست

آبجی خدا ب دادت برسه ایشون ن جنم کار کردن داره ن جنم زن نگه داشتن خودتو خلاص کن طلاقتو اینجور آدما د ...

باباشم همین حرفارو میزنه بهش

خیلی بده که سرکار نمیره

شماهم پشت خانواده اش دربیا 

راست میگن بایدبره سرکار

بگو تامشغول به کارنشی من دیگه باهات کارندارم

پول نباشه همه نوع مشکلات هست.....

اول مشکلت اینه که روزتولدت میادیانه؟😯

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

باباشم همین حرفارو میزنه بهش

باید از اول جوری رفتار میکردی که ب طرف تو کشیده بشه ن خانوادش

همسرم شاه قلبم دوست دارم 😍😍😍😍😍چه خوبه که کنارمی عمرم😍😍😍😍میمانم باهات تا همیشه که تو تمام زندگیمی 😘😘😘💝💝💝💝💝💝