2777
2789
عنوان

میشه بیایید

37 بازدید | 7 پست

خانمها کسی تو تهران دعا نویس خوب میشناسه حضوری باشه ؟ دیشب تاپیک زدم یه عقده ای اومد گزارش زد تاپیکم قفل شد 

واقعا کارم گیره بعدشم اینجا نیومدم ترویج دعانویسی کنم برای خودم میخام کسی میشناسه که واقعا کارش راه افتاده باشه معرفی کنه خیرببینه 

خدایاشکرت

من ینفرو تو اینستا پیدا کردم مشخصه که معتبره چون تو کل فیلماشم  ایدیشو زده و فالوراش خیلی بالاس من بهش پیام دادم بببنم چی میگه

خدايا شكرت بابت همه چي🌙🍃کاربری دست دونفره گلم♥️🖇دست دوتا خواهر🤝🖇
من ینفرو تو اینستا پیدا کردم مشخصه که معتبره چون تو کل فیلماشم  ایدیشو زده و فالوراش خیلی بالاس ...

آخه تو فضای مجازی؟ نمیشه اعتماد کرد 

یکی باشه حضوری باشه اگه میشناسید معرفی کنید 

خدایاشکرت

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

آخه تو فضای مجازی؟ نمیشه اعتماد کرد  یکی باشه حضوری باشه اگه میشناسید معرفی کنید

من میخوام پیشش انجام بدم اخه تو کل فیلماش ایدیشو رو کاغذ نوشته تو فیلم هست

ادرسش نمیدونم کجاست شاید حضوری داشته باشه.

من چن جایی سراغ دارم ولی تهران نیستن یکی خرم اباده دو تا کرمانشاه حضوری پیش هر سه تاشون رفتم

من میخوام پیشش انجام بدم اخه تو کل فیلماش ایدیشو رو کاغذ نوشته تو فیلم هست ادرسش نمیدونم کجاست شاید ...

اونایی که رفتید چطور بودن خوب بودن ؟ اینی که میگید تو اینستا هست کجاس تهرانه ازش سوال کنید حضوری هم قبول میکنه ؟ ممنون

خدایاشکرت

اونایی که رفتید چطور بودن خوب بودن ؟ اینی که میگید تو اینستا هست کجاس تهرانه ازش سوال کنید حضوری هم ...

باشه ازش میپرسم برات

والا من پیشه یکیشون یه باطل السحر گرفتم که واقعا بعد دو ساعت‌جواب داد...پیشه اون یکی فال گرفتم ک چن تارو الکی گفت دیگه پیشش دعا نگرفتم...یکی دیگه ام ک خرم اباده کارش طلسمه فقط که واقعا عالیه ولی اونموقع ک رفتم یکم گرون گفت نتونستم دیگه انجام بدم ولی ممکنه برم 

باشه ازش میپرسم برات والا من پیشه یکیشون یه باطل السحر گرفتم که واقعا بعد دو ساعت‌جواب داد...پیشه ا ...

کاش تهران بودن حالا اگه کسیو تو تهران کاربلد پیدا کردید بهم معرفی کنید همینجا تو همین تاپیک بهم بگید ممنونم

خدایاشکرت