2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من خواهرم پیش دکتر سهراب مرادی بوکال فت خیلی خیییلی جذاب شده خودمم میخوام وسوسه شدم برم پیش این دکتر ...

برو حتما منم پیش دکتر سهراب مرادی انجام دادم خیلییی راضی ام واقعااا خیلی خوشگل شده صورتم چیه یه عالمهه لپ رو صورت ادم من که خیلی راضی ام 

مراقبت خاصی نداره بعد  جراحی بوکال فت بهتره تا چند روز غذا سفت نخوری و اینکه زبون نزنی به بخیه هات... در کل برای صورت های خیلی تپل خوبه انگار زاویه میده به صورتت از روبه رو و نیم رخ.. بستگی به دکترم داره  ...دکتر م اینارو به من گفته بود من پیش دکتر شبنم شادابی انجام دادم

برو حتما منم پیش دکتر سهراب مرادی انجام دادم خیلییی راضی ام واقعااا خیلی خوشگل شده صورتم چیه یه عالم ...

عزیزم ممکنه عکس بفرستین؟ من اینستا چک کردم اصلا از بوکال فت عکسی ندارن

به خیلی چیزا بستگی داره ولی دکترت خوب باشه اتفاقی نمی افته تازه بوکال فت اصلا جراحی سختی نیست من اینجوری شنیدم ... ولی باز نمی دونم دوست صمیمی من پیش دکتر شبنم شادابی بوکال فت و لیفت ابرو کرده.... الان بلاگرا هم من دیدم تو اکسپلور پیش دکتر شبنم شادابی بینی شونو عمل می کنن....

من ده روز پیش عمل بوکال و رفع غبغب انجام دادم و متاسفانه گول تبلیغات دکترا رو خوردم که فقط فکر سودشونن و تو پیجای کلینیکا هم فقط گل و بلبل نوشته شده و کوچک ترین کامنت منفی حذف میشه الانم پشیمون نیستم ولی کاش قبلش حداقل برام توضیح میدادن ولی من بعد عمل نشستم و تو سایتای خارجی تحقیق کردم...۱.. اینجور که تبلیغا میگن ی چیز بی استفاده بی خودی نیست که درش بیاری هیچی ب هیچی مثل غبغب نیست که انباشت چربی های اضافه است یه چیزی مال خود بدنه که بودنش یه دلیلی داره و فکر کنم اینجور که فهمیدم یکی از کارایی هاش  نگه داشتن گونه ها بالاست و وقتی زیرشو خالی میکنی مقداری از نگهدارنده رو بر میداری و ممکنه تو بعضی صورتا باعث افتادگی صورت بشه ممکنه هم نشه بستگی به طرف دارهو دکتر بایدتشخیص بده ۲.. بعضی صورتا کلا چاقیشون از بوکال نیست و از جاهای دیگه است تبلیغای بی خودیه که با بوکال حتما لاغر میشه صورت طرف ۳. گویا تا سن سی سالگی چربی بوکال در حال رشده و بهتره اون موقع برداشته نشه  چون بعدش تو بعضی آدما بعد سی سالگی و تو سنین بالاتر تو رفتگی ممکنه دوبرابر بشه و طرف مجبوره برا صورت افتاده اش و پر کردن جای بوکالش دوباره هزینه بده ۴. تحقیقای زیادی هنوز در مورد عوارض بلند مدت بوکال فت انجام نشده مثلا عمل دماغ بیست سال پیش هم انجام میشد الان میتونن تحقیق کنن ولی بوکال جدیده و کسی دقیق نمیدونه بیست سال دیگه چه تاثیری رو شکل صورت میذاره و به همین دلیل باید با احتیاط و آگاهی کامل انجام انجام بشه و حتی بعضی جاها خوندم که طرف میره معاینه و دکتر ممکنه بهش بگه شما گزینه مناسب برا این عمل نیستین و مثل ایران گتره ای عملش انجام نمیشه ۵. بابد پیش دکتر حرفه ای انجام بشه که چربی های ناحیه های دیگه برداشته نشه یا به عصب صورت و غده های بذاقی طرف آسیبی وارد نشه