2789
عنوان

تب و لرز بچه

100 بازدید | 9 پست

سلام بچه ها

ما ۲۴ مرداد کرونا گرفتیم و پسر ۶ سالم هم چن روزی تب کرد که با دارو کنترل میشد و سرفه شدید داشت که خوب شد

از دیروز میگفت مامان سرم رو تکون میدم درد میکنه و شکمش درد میکرد، شب تب کرد و ساعت ۴ صبح لرز وحشتناکی کرد که مجبور شدیم بردیم اورژانس که سرم زدن بهش

الان خیلی نگرانم یعنی دوباره کرونا گرفته یا قبلی کرونا نبوده و الان مبتلا شده

عوارضشه هنوز ت بدنشه خوب میشه

حاجت دلمو رواکن خداجونم .خدایا شکرت برای دادهات 🤩من خیلی قناعت کردم ت زندگی با سن کم چ فشارایی ک تحمل نکردم شوهرم قدرمو ندونست...تصمیم گرفتم زندگی کنم دیگه کم غصه بخورم بخاطر وام قسط‌‌‌‌‌...درحال تغییرم۰💫
عوارضشه هنوز ت بدنشه خوب میشه

اخه اوایل اصلا اینطوری نبود 

شما تو اطرافیانتون دیدین همچین موردی

و اینکه یه ماه از روش گذشته میتونه ناقل باشه اخه دیروز پیش خواهرم بودیم که بارداره

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزدلم انشاالله که هیچی نیست.ممکنه ناقل بوده باشه تحت تاثیر چیزی که خورده یا شرایطی که بوده دوباره ریخته بیرون.حتما ببر دکتر و ازمایش بده خیالت راحت شه.چون تب و لرزه ممکنه عفونت هم باشه.کلا تب برای بچه ها چیز خوبی نیست.برای پسر بچه ها به مراتب بدتره.آب سیب آب هویج زیاد بهش بده.اب میوه های مصنوعی نده بهش.چون مواد نگهدارنده دارن.سوپ رقیق بهش بده. چه عفونت باشه چه کرونا رد میکنه انشاالله.توکلت به خدا باشه.ولی حتما ازمایش بده

اخه اوایل اصلا اینطوری نبود  شما تو اطرافیانتون دیدین همچین موردی و اینکه یه ماه از روش گذشته ...

عزیزم من باردارم همسرم کرونا گرفت گفت تا ۴۰ روز ناقلی از همسرت دور باش.من چهل روز خونه ی مامانم بودم

عزیزدلم انشاالله که هیچی نیست.ممکنه ناقل بوده باشه تحت تاثیر چیزی که خورده یا شرایطی که بوده دوباره ...

ممنون عزیزم بابت راهنماییتون

آزمایش چی بدم؟

شما تو اطرافیانتون همچین موردی داشتین از استرس دارم هلاک میشم

ممنون عزیزم بابت راهنماییتون آزمایش چی بدم؟ شما تو اطرافیانتون همچین موردی داشتین از استرس دارم هل ...

Pcr و انتی بادی.پیش پزشک خودشم ببر.اگر عفونت باشه ازمایش های مربوطه رو مینویسه

به ما گفتن ۲۱ روز و یه ماه تو خونه قرنطینه شدیم

انشاالله که ناقل نبودین.استرس نداشته باشین.فقط به خواهرت بگو که با سرم اب نمک بینیشو شستو شو بده و اب نمک قرقره کنه.اب سیب و اب هویج بخوره.غذاهای سرخ کردنی و سنگین مثل لازانیا و ماکارانی نخوره