2777
2789
عنوان

مانتو

151 بازدید | 27 پست

مانتو سفارش دادم دوشنبه گفت موجوده پول ریختم بحسابش گفت موجود نیست دوتا مانتو دیگه نشونش دادم بازم بهونه آورد سایزت نیست 

دوروزه جواب پیامامو نمیده بنظرتون چیکارکنم آنلاین میشه تب لیستی توکانالش میزاره بعد آف میشه دارم دیونه میشممم توروخدا بگید تهددیش کنم یانه اخه پیامامو نمیخونه ب هرصورت

الہی؛گرتوهمراهم‌نباشی‌وایِ‌من

به نظرم شکایت کن ازش

دانشجوی پزشکی ورودی مهر ۱۴۰۲👩‍⚕️❤ در تلاش برای رسیدن به نام کاربریم ✌گربه ها کاملا صداقت عاطفی دارند. انسان ها، به هر دلیلی، ممکن است احساسات خود را مخفی کنند، ولی گربه ها هرگز. ارنست همینگوی.                                               

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ابروش رو ببر 

زني را مي شناسم من/که در يک گوشه ي خانه/ميان شستن و پختن درون آشپزخانه/سرود عشق مي خواند/نگاهش ساده و تنهاست/صدايش خسته و محزون/اميدش در ته فرداست/زني را مي شناسم من/که مي گويد پشيمان است/چرا دل را به او بسته/کجا او لايق آنست/زني هم زير لب گويد/گريزانم از اين خانه/ولي از خود چنين پرسد/چه کس موهاي طفلم را/پس از من مي زند شانه؟

زیر تموم پستاش فحششوندبده

زني را مي شناسم من/که در يک گوشه ي خانه/ميان شستن و پختن درون آشپزخانه/سرود عشق مي خواند/نگاهش ساده و تنهاست/صدايش خسته و محزون/اميدش در ته فرداست/زني را مي شناسم من/که مي گويد پشيمان است/چرا دل را به او بسته/کجا او لايق آنست/زني هم زير لب گويد/گريزانم از اين خانه/ولي از خود چنين پرسد/چه کس موهاي طفلم را/پس از من مي زند شانه؟
بنظرتون نرم بانک مسدودش کنم

چی رو مسدود کنی؟

دانشجوی پزشکی ورودی مهر ۱۴۰۲👩‍⚕️❤ در تلاش برای رسیدن به نام کاربریم ✌گربه ها کاملا صداقت عاطفی دارند. انسان ها، به هر دلیلی، ممکن است احساسات خود را مخفی کنند، ولی گربه ها هرگز. ارنست همینگوی.                                               

اوه منم دوسال پیش توی تلگرام یه کانال بود پول دوتا مانتو ریختم از سمت چیتگر قرار بود بفرستن.هنوز نفرستاده دقیقا انلاین میشد جواب نمیده عکس امامی هم پروفایلش بود پولمو خورد حرومش بشه که با اعتقاد مردم بازی میکنه

خدایاشکرت❤️🙏

به نظرم پیجش:رو اینجا معرفی کن تا دوستان به دام‌نیفتن 

بگو منصرف شدی و پولت رو پس بده ممکنه سین نکنه ولی نوتیف براش:میره و مودبانه و قاطع بنویس سریعتر واریز کنه وگرنه شنبه از مالک شماره حسابش شکایت میکنی