2777
2789
عنوان

بله برون

269 بازدید | 9 پست

به نظرتون خوبه بله برون خونه داماد برگزار شه؟با داماد فامیلیم...خونه خودمون کوچیکه و هزینه تالار و اینا هم زیاده...اگه خونه داماد بندازیم هزینه ها با خودمونه اونا هزینه ای قرار نیس بکنن

تعداد رای : 25
نظرسنجی
آره عیب نداره
8
32%
نه جالب نیست
17
68%

جا کوچیکه خب آدم کم دعوت کنید کرونا هم هست ایمن میمونید

اما خونه داماد منکه حاضر نبودم

من حتی حنابندون دقیقا دو روز به عروسی ازم خواستن

تو خونه نگرفتم و با هزینه شخصی یه تالار ساده اوکی کردم

آدمی که شمارو نصیحت میکنه در واقع داره با خودش تو گذشته صحبت میکنه🎭

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حنابندون داییم خونه مامانبزرگم بود ولی در اصل باید خونه زنداییم می‌بود 

من یه دختر شمالییم😎 که از بچگی یاد گرفتم که برا هدفم بجنگم😎تا بهترین ها سهم من بشه😎 یاد گرفتم به خودم احترام بزارم تا بقیه بهم احترام بزارن😎 رشته ورزشی مورد علاقم تکواندوعه😎 روحیه جنگندگی رو دوست داشتم و دارم😎برا خواسته هام میجنگم تا به دستشون بیارم😎من هدف کمک به شماست اگه حرفی زدم ناراحت شدین از همینجا میگم معذرت میخوام 💫شاید تویی که الان داری این امضا رو میخونی من دیگه زنده نباشم برام از خداوند طلب بخشش کن♥️آقایون اعتراض کردنند چرا اسم همه خمیر دندون ها زنونه؟؟ آخه تا ژاله و نيلو هست تو میای غلام نعنایی بزنی؟؟؟🙄🤪🥴
۵۰ نفریم کلا ولی خونمون کلا ۴۵ متره جا نمیشیم که

پنجاه نفر واسه بله برو خیلی زیاده!

اصلا بگو ۱۰۰ متریه خونه

اصلا جالب نیست بزار عقدت بیان

آدمی که شمارو نصیحت میکنه در واقع داره با خودش تو گذشته صحبت میکنه🎭

خونه داماد ننداز اصلا جالب نیست یا تعداد مهمونات رو کمتر کن و از همه عذر خواهی کن بگو ببخشید جا کمه که این بهترین حالت که بله برونت تو خونه پدر خودت برگزار بشه یا خونه خالت بگیر ولی اصلا خونه داماد نگیر