2777
2789
احتمالا چهار تا شش روز

عزیزم هر حسی درمورد آیندم داری بگو لطفا؟

میخوای ریپ بزنی لایک نکنمرسی=/                      یه جایی تو بچگیامون رفتیم تو کوچه و بازی کردیم بدون اینکه بدونیم این آخرین باربود  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اکثرا ۷۰تا ۸۰درصد

ععزیزم میشخ بعد ز اینکه جواب استارتر رو دادی جواب منم بدی 

اونی که دوسش دارم عاشقم هست؟

اگه اره باهم ازدواج میکنیم؟

شغل آینده ام چی میشه؟

میشه برا اینکه به حاجتام برسم و اونم عاشقم بشه و بیاد خواستگاریم وباهم ازدواج کنیم و خوشبخت بشیم یه صلوات بفرستید .۵ ساله عاشقشم دعام کنید بدون اون نمیتونم زندگی کنم

بهم فکر میکنه😐

شما برو بهشت بزار ما بریم جهنم🫂سر انسان طراحی شده رو گردنش باشه ولی مال بعضی ها جای دیگست😒حق نداری دینت و اعتقاداتت رو به کسی تحمیل کنی 🐈‍⬛🥀همه ما انسان هستیم ولی یه عده فکر میکنن خدان🤥اگه نظر متفاوت داریم به معنی دشمنی ماباهم نیست🤌🏻😓
بنظرتون جنسیت بچه من چیه

پسر😄

شما برو بهشت بزار ما بریم جهنم🫂سر انسان طراحی شده رو گردنش باشه ولی مال بعضی ها جای دیگست😒حق نداری دینت و اعتقاداتت رو به کسی تحمیل کنی 🐈‍⬛🥀همه ما انسان هستیم ولی یه عده فکر میکنن خدان🤥اگه نظر متفاوت داریم به معنی دشمنی ماباهم نیست🤌🏻😓