2777
2789

🤷🏻‍♀️

کاربر خانوم هستم                                     خاهشن توهین نکنید بگین دروغ هستی و فلان.. کاربری قبلا دست یکی دیگه بوده واسه همین تاپیکا مرتبط نیس پس لدفن توهین نکنید با تچکر   

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

این سریال قبلاً هم پخش شده یا من اشتباه میکنم؟

جدیده

ما زنده به آنیم که آرام نگیریم🌺موجیم که آسودگی ما عدم ماست🌺ما نسل به نسل درپناهت هستیم یاحسین❤فَفَرِج عَنّا بِحَقِّهِم فَرَجَاً عاجِلاً قَریبا🌺یاصاحب الزمان ادرکنی ولا تهلکنی 🌺

مسعود تبرئه میشه

به خوبی و خوشی باهم زندگی میکنن

(مجردم)                         از اسم کاربریم متنفرم ای کاش اینو نمیزدم😭😐🤍  عاشق دریا و شمالم🏝🏞ولی تا حالا نرفتم🙂 بزرگترین آرزوم بازیگریه😍☺خلاصه بگم که وقتی بازیگر شم هیچکیو تحویل نمیگیرم😝😛😎شوخی مُکُنَم😚🤗                       گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است‏                              گاهی نگفته قرعه به نام تو می‌شود‏               گاهی گدای گدایی و بخت باتو یارنیست                                 گاهی تمام شهر گدای تو می‌شود...                                  وگاهی نمی‌شود که نمی‌شود:]
سریال قشنگیه؟به قشنگی زخم کاری هست؟

آره قشنگه 

هرکدوم قشنگیای خودش رو داره

ما زنده به آنیم که آرام نگیریم🌺موجیم که آسودگی ما عدم ماست🌺ما نسل به نسل درپناهت هستیم یاحسین❤فَفَرِج عَنّا بِحَقِّهِم فَرَجَاً عاجِلاً قَریبا🌺یاصاحب الزمان ادرکنی ولا تهلکنی 🌺

خب خب 

تا الان طبق سریال های ایرانی که من دیدم 

اخر فیلم ، پیمان یکدفعه از قبر میاد بیرون زنده میشه 

بعد مائده غش میکنه میبرنش بیمارستان 

یکدفعه میبینن عععع یا ابلفضل مائده حاملس 

بعد همه میگن خب دیگه لابد به اذن الهی حامله شده 

هیچی دیگه مائده پیمان با هم ازدواج میکنن 

شب عروسی یکی میزنع به ماشین عروس  

هر دوشون میوفتن تو دره اماااا بچههه ای که تو شکمش بود زنده میمونه

ما مسئول افکار دیگران نیستیم، کسی که بخواد همه رو از خودش راضی نگه داره باخته ...