2777
2789

خودش از اول بوده دیگ هیچکس

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حدیث از مطرب و می گو و راز دهر کمتر جو

که کس نگشود و نگشاید به حکمت این معما را

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود...                                          تا دلم باز دلم باز دلم دل بشود...                                            

ارور میدیا فک نکن:/

دردناکترین مرگ پسرنوح داشته:                                             تصورکن داری غرق میشی خر                                          از کشتی بابات برات دست                                            تکون میده!😐

خدا رو هیچکس نیافریده چون اگه اینجوری بود یعنی اون کسی هم که خدا رو خلق کرده هم یکی دیگه خلقش کرده و این همینطوری تا بی نهایت میره و بهش میگن سلسله علل نامتناهی که اشتباس

خدا مثل اولین دومینوهه که همه ی دومینوها بهش تکیه کردن و قبلش چیزی نیست 

.. 

ببین خدا هم زمانه و هم مکان در عین کثرت واحده خدا خودشو به هر شکلی که فکر کنی درمیاره هر چیزی داخل این دنیا تجلی اونه حالا خدا رو کی افرید ؟ ببین وقتی چیزی داخل زمان باشه  قبل و بعد داره ولی وقتی چیزی خارج از زمان باشه دیگه زمانی وجود نداره که قبلش افریدگار دیگری باشه که خدارو بیافرینه

عقل انسان به دونستن این سوال قدنمیده بهش فکرنکن 

اى كسانى كه ايمان آوردايد ديگرعمرابتوانيدبخوریدوبیاشامیدچه برسدبه این كه اسراف كنيد سوره روحانى ایه ۹۹.                                

بسم الله الرحمن الرحیم 

قل هو الله احد 

الله صمد 

لم یلد ولم یولد ولم یکن له کفوا احد

هر موقع خواستی بگو برات حمد،  توحید یا آیت الکرسی بخونم💚❤   اینم لینک تاپیک حاجت روایی من https://www.ninisite.com/discussion/topic/6987406/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d8%ad%d8%a7%d8%ac%d8%aa-%d8%b1%d9%88%d8%a7%db%8c%db%8c