2777
2789

مامانم دوست نداره انگار من بچشون نیستم  پام رو از قصد لگد کرد ....... کتکم زد فحشم داد  . مامانم هیچی نگفت 😭 بابام هم خوابه تازه از سرکار اومده  . اونوقت من چیزی بگم بهم چشم غره میره نمیزاره حرفم رو بزنم پام هنوز میسوزه 😭 

حالمون خوبه چون بالاسرمون خدا است    نی نی یار جون خانواده شوهرت نترکون. مجردم تیکر تولد رلمه🫶🏻🫶🏻 یک عدد کنکوری  برای قبولیم و رسیدن به پزشکی که آرزومه یه صلوات میفرستید 🥲🥲 ❤️🙏🏻

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

توام دفاع کن از خودت بزنش کاری نداره ک

بزنمش مامانم میزنه من رو هیچکی پشتم نیست به من پول نمیده به اونا میده . حتی بابام اگر بهم بده دعواش میکنه 

حالمون خوبه چون بالاسرمون خدا است    نی نی یار جون خانواده شوهرت نترکون. مجردم تیکر تولد رلمه🫶🏻🫶🏻 یک عدد کنکوری  برای قبولیم و رسیدن به پزشکی که آرزومه یه صلوات میفرستید 🥲🥲 ❤️🙏🏻

چند سالته؟🤔

زن كه باشى ترس هاى كوچكى دارى/از كوچه هاى بلند از غروب هاى خلوت و از خيابون هاى بدون عابر ميترسى/از صداى موتور سيكلت ها و دوچرخه هايى كه بى هدف در كوچه پس كوچه ها ميچرخند ميترسى/از بوق ماشين هايى كه ظهر هاى گرم تابستون جلوى پاهات ترمز ميكنند و تو فقط چهره آدم هايى رو ميبينى كه در چشم هايشان حس نوع دوستى موج ميزند/زن كه باشى ترس هاى كوچكى دارى/ مهربانى ات دست خودت نيست/خوب ميشوى حتى با آنان كه چندان با تو خوب نبوده اند/دلرحم ميشوى حتى در مقابل آنان كه چندان رحمى به تو نداشته اند/درباره ات قضاوت ميكنند درباره هر لبخندى كه بى ريا نثار هر احمقى كرده اى/درباره زيبايى هايت كه دست خودت نبوده و نيست درباره تارهاى موهايت كه بيخيال از نگاه هاى شك آلوده ى احمق ها از روسرى بيرون ريخته اند/درياره روح و جسمت،درياره تو و زن بودنت،عشقت،قضاوت ميكنند.
چن سالته زیر ۱۲ سالی

سن واقعیم متولد ۸۵ میشه ۱۵ 

سن واقعیم متولد ۸۵ میشه ۱۵ 

پسر داییت اگه ازت کوچیکتره تو هم بزنش 😂

والا راهکار دیگه ای ندارم

دخترم😌نگید دخترو چه به فوتبال🤫💙 اگه مخالفی نظر منو پاسخ نده  درخواست دوستی قبول نمیکنم حتی خانم ها
 بزنمش مامانم میزنه من رو هیچکی پشتم نیست به من پول نمیده به اونا میده . حتی بابام اگر بهم بده ...

ب بابات بگو 

از حقت دفاع کن

نزار کسی اذیتت کنه محکم وایسا

مامانت هم زدت ب بابات بگو رسوا بازی درار اصن

هنوزم با تو نشستن به همه دنیا می ارزه...