2777
2789
عنوان

کرونا

74 بازدید | 16 پست

من رفتم دکتر گف تست کرونا لازم نیس 

خاستی تست بده 

و اینکه گف برای سی تی اسکن زوده 

قرص و شربت داد و بعد گف 3 روز بعد دیه بیا 

الان بهترم خداروشکررر فقط گلوم درد میکنه و عرق میکنم هم تو بیداری هم تو خواب 

کسی بوده مثل من؟ 

عرق میکردید ؟

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

اره خیلی 

بعد چندروز بدتر شدم و عرق کردن هم طبیعیه انگار ک عرق سرد میکردم

انشالله خوب بشی زود و خودتو قرنطینه کن که بقیه اهل خونه نگیرن حسابی خودتو نقویت کن و اب زیاد بخور مایعات زیاد استفاده کن 14 روز حداقل 

اره خیلی  بعد چندروز بدتر شدم و عرق کردن هم طبیعیه انگار ک عرق سرد میکردم انشالله خوب بشی زود ...

اره منم اینجوریم 

کی خوب میشه عرق کردن؟؟ 

تب هم داشتم الان ندارم خداروشکر

شما کی عرق کردنت خوب شد؟ 

من انقد عرق میکردم پیراهنم خیس میشد

دقیقا زیر یقه ی لباسم

روزی چندبار عوض میکردم

حالا خداکنه کرونا نباشه

ولی کم کم بدن درد شدید میشه

من گلو درد نگرفتم واس من گلوم میخارید

تا میتونی مایعات بخور 

اگه خدایی نکرده کرونا باشه بعدا رفته رفته دیگه چیزی نمیتونی بخوری

پس الان تا میتونی خودتو تقویت کن

نه ماه انتظارو و یک عمرنگرانی،حس آزاد دخترانه را به مهر مادری بخشیدن،بزرگترین ایثار یک زن است...دخترم دنیامه...
اره دکتر گف به ریه ات نمیزنه  ولی گف زوده گف 3 روز دیه بیا

یکی از آشناهای ما مردی هستش ک دکتر رفت با سی تی گ14 درصد ریه ات گرفته.. ولی اصلا درد نداره تنگی نفس سرفه هم نداره.. ولی خودش میگ نکنه بیشتر بشه

من انقد عرق میکردم پیراهنم خیس میشد دقیقا زیر یقه ی لباسم روزی چندبار عوض میکردم حالا خداکنه کرون ...

از کجا میدونی؟؟

برا بعضیا خفیف هس و رد میکنن میره 

چرا اینقد استرس میدید ب بقیه

من کرونا گرفتم سردرد گردن درد بدن درد داشتم عرقم میکردم سعی کن دوش نگیری اویشن دم کن بخور روزی دو بار کندر بجوشون ابشو بخور یا دود کن تو خونه ویتامینم مصرف کن انشااللع خوب میشی