2777
2789
عنوان

خانما کی بی بی بزنم؟

96 بازدید | 13 پست

سلام خانمای گل شبتون بخیرمامانا.۳این ماه پری تموم شده.باتوجه به تقویم امروز ۴روز پری بود ولی نشدم.بنظرتون صبرکنم تاهفته دیگه؟سابقه تاخیر نداشتم؟تو روخدا دعا کنید مثبت بشه .صحیح وسالم باشه.

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  

ان شاالله که مثبته،بذار یک هفته از موعدت بگذره بعد بزن که دیگه شکی توش نباشه

خدا جونم لطفا هر کی میخواد مامان شه به آرزوش برسون🤲🙂❤    آمممیییین                                                                دعا کنیم واسه هم🤗                                          شکرت که اینبار بچمو سالم و سلامت گذاشتی بغلم🤗🥲😍                            

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا از دهنت بشنوه خیلی چشم انتظارم.

ان شاالله،خداکنه واست دعا میکنم،🤲

خدا جونم لطفا هر کی میخواد مامان شه به آرزوش برسون🤲🙂❤    آمممیییین                                                                دعا کنیم واسه هم🤗                                          شکرت که اینبار بچمو سالم و سلامت گذاشتی بغلم🤗🥲😍                            
یکم سرم درد داره،پریودنشدم پنج روزه،یکمم عصبیم وحساس دیگه هیچی 

منم عصبی شدم .سعی میکنم بهش فکرکنم.تاسه شنبه تست بزنم.یه وقتایی فکرمیکنم دارم پری میشم میرم میبینم نه خداروشکر تا ۹ ماه دیگه نشم  

منم عصبی شدم .سعی میکنم بهش فکرکنم.تاسه شنبه تست بزنم.یه وقتایی فکرمیکنم دارم پری میشم میرم میبینم ن ...

منم فکرمیکنم ولی نگاه میکنم نیست ،نمیدونم چی میشه سپردم به خدا،انشاءالله مامان شده باشی عزیزم

جهان را بلندی وپستی تویی،ندانم چه ای هرچه هستی تویی....    (این آدم ویران شده از دور قشنگ است)
منم فکرمیکنم ولی نگاه میکنم نیست ،نمیدونم چی میشه سپردم به خدا،انشاءالله مامان شده باشی عزیزم

قربونت گلم خیلی دعام کنید.مدت زیادی منتظرم.هرچی خدابخواد.بی بی زدی بیا بگو باهم ذوق کنیم.  

قربونت گلم خیلی دعام کنید.مدت زیادی منتظرم.هرچی خدابخواد.بی بی زدی بیا بگو باهم ذوق کنیم.   &nb ...

باشه عزیزم،منم پنج ساله منتظرم،واسه همون نمیخام خیلی خودمو امیدوار کنم ،خداکنه زود مادربشی الهی امین

جهان را بلندی وپستی تویی،ندانم چه ای هرچه هستی تویی....    (این آدم ویران شده از دور قشنگ است)