2777
2789

خدابهتون صبر بده...اسمشم میاد تنم میلرزه...۳ سال پشت کنکور نشستم....انشالله موفق بشین

الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍوَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ وَالْعَنْ أعْداءَهُم أجْمَعِینَ....از خودت بپرس واسه چی به این دنیا اومدی ؟مطمئنا اولین جوابی که به ذهنت میرسه جواب درست نیست ...پس برگرد و پیداش کن قبل از اینکه بمیری و دیر بشه...اینجا هم زیاد نمون ...جوابت رو اینجا پیدا نمیکنی...دعای من پشت و پناهت ای جزئی از عالم هستی❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چه رشته ای الان میخونی

علوم ازمایشگاهی....به عشق پزشکی نشسته بودم

الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍوَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ وَالْعَنْ أعْداءَهُم أجْمَعِینَ....از خودت بپرس واسه چی به این دنیا اومدی ؟مطمئنا اولین جوابی که به ذهنت میرسه جواب درست نیست ...پس برگرد و پیداش کن قبل از اینکه بمیری و دیر بشه...اینجا هم زیاد نمون ...جوابت رو اینجا پیدا نمیکنی...دعای من پشت و پناهت ای جزئی از عالم هستی❤
سال اول از چه ماهی شروع کردی 

سال اول که همون مدرسه بودیم و با درسای ۱۲ ام بقیه درس ها رو هم مرور میکردیم و قلمچی هم میرفتیم با بچه ها...که خب رتبه ام نرسید...سال بعد از بهمن جدی شروع کردم و بازم درست و حسابی نخوندم چون دوستام همه تقریبا دانشگاه قبول شدن و تنهایی درس خوندن سخته بود...رتبه ام بدتر از پارسال شد...دیگه چشمم ترسید...یکم جدی تر گرفتن داستان رو و از مهر با برنامه قلمچی رفتم جلو...بعد عید فشرده تر کردن و بیشتر به خودم سخت گرفتم ولی خب بازم به پزشکی نرسید رفتم علوم ازمایشگاهی...رشته خوبیه...بازار کار خوبیم داره

موفق باشی

مرسی...ولی الان باید همت کنی تا اونی که لیاقتشو داری برسی...شبیه شعاره ولی بدون تلاش محاله به آرزوهات برسی...محاله