ما امشب قرار بود داداشام بیان زرشک پلو با مرغ درست کردم . نیومدن گفتن فردا میان منم تن ماهی گرم کردم با پلو بخوریم بقیش باشه برا فردا
من خود دلم از مهر تو لرزید وگرنهتیرم به خطا میرود اما به هدر، نه دل خون شده وصلم و لبهای تو سرخ استسرخ است ولی سرختر از خون جگر، نه با هرکه توانسته کنار آمده دنیابا اهل هنر؟ آری! با اهل نظر؟ نه! بدخلقم و بدعهد، زبانبازم و مغرورپشت سر من حرف زیاد است مگر نه؟ یک بار به من قرعه عاشق شدن افتادیک بار دگر، بار دگر، بار دگر… نه!
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
برای سلامتی دخترم یه صلوات میفرستی😘 هُوَ رَبُّ المُستَحيل و أنت تبكى عَلَى المُمكن او خداوند ناممكن هاست در حالى كه تو بر ممكن گريه ميكنى؟! الــهــم عــجــل لـــولـــیــک الـــفـــــرج مادربزرگ میگفت:"محبت مثل سکه است"اگه تو قُلک دلِ کسی بندازیش دیگه نمیتونی درش بیاری!مگه اینکه دلش رو بشکونی...
نه دیگه درست برداشت کردم😉گولم نزن دیگه😁😁ولی چشم دعا هم برات میکنم ان شاءالله عاقبتت بخیر
قربانت ᥬ😅᭄ ᥬ😍᭄
ممنون گلی 🌹🌸
شماهم حاجتروابشین انشاالله🤲
بحَقّ الحُسَین اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج 🖤🖤🖤🖤 دعای من در روضه اباعبدلله الحسین علیه السلام فقط ظهور امام زمانم *آدم مذهبی نیستم اما از آنانی که به هیچ چیزی پایبند نیستند میترسم از آنان که خدارا به چالش میکشند میترسم اینها برای هیچکسو هیچ چیز ارزشی قائل نیستند فریب ظاهر روشن فکرشان را نخورید* *پروفسور سمیعی*