2777
2789
عنوان

سوال درمورد قرص اورژانس

83 بازدید | 15 پست

من ۱ماه و نیم پیش قرص و خوردم بعد ۵روز پریود شدم بعد دوباره ۷روز بعد این روز ک گفتم پریود شدم ...و دیگه پریود نشدم و حساب پریودم از دستم در رفته امروزم باز مجبور شدم بخورم ...اگه خونریزی پیدا کردم احتمالا لانه گزینیه یا پریود؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام میشه لطفا منم راهنمایی کنید دوستان

خیلی نگرانم قرص اورژانسی مصرف کردم هنوز خونریزی نکردم

تواین ماه دوبار خوردم بافاصله ۲۰روز اولیو که خوردم ۵روز بعد خونریزی کردم ولی دومیو ۶روز پیش خوردم هنوز خونریزی نکردم رابطه کامل ام نداشتم مایع منی ام اصلا برخورد نداشته بخاطر ترس از پیشاب خوردم بنظرتون باردارم؟اخه اصلا پریود ام نشدم

حتما بعد از خوردن قرص باید خونریزی کنم؟

کی میتونم از بیبی چک استفاده کنم یا آزمایش بدم؟

احتمال بارداری بااورژانسی کمه شمااخرین پری رودرنظربگیربعداگه ۱۰روزعقب افتاد بی بی چک بگسر

عزیزم من بعداز دوازده روز پریود شدم ولی از اواخر پریودیم رابطه داشتم و جلوگیری نکردم چون می خواستم باردار شم و ماه بعدش پریود نشدم و باردار شدم حالا این گیجم کرده سونوی ان تی دو روز بیشتر از تاریخ پریودیمه بنظر شما بارداری بعداز پریودی بوده؟