تنهاkh مدیر استارتر عضویت: 1400/05/22 تعداد پست: 8263 عنوان کرونا 77 بازدید | 14 پست سلام. من روز 23 کرونامه دیگه ناقل نیستم؟ چون حالم خوب شده مثل سابقم 1400/06/25 | 17:50 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
تنهاkh مدیر استارتر عضویت: 1400/05/22 تعداد پست: 8263 راستش دارم میرم خونه مادرشوهرم دلشوره عجیب گرفتم
مادردوپرنسس عضویت: 1400/05/20 تعداد پست: 1969 دیشب اینجا گفتنبعد بهبودی بیست ویک روز قرنطینه من روز پونزدهمم یعنی بیست ویک روز دیگه دارم
sohrab_nocal عضویت: 1400/03/15 تعداد پست: 252 درسته ک خوب شدی علائم نداری ولی میتونی ناقل باشی دیستون مه چم خمارا😍سیاهی جته چمانا🤤گردیتم به نکابا👑برتا همه دلارا🥰یادان تی منا جور کو🤤چرسی و شرابیه🥂گپ کن تو گومن شیدا🥺بوتون من موالیه💔زندا وتیا سوهتون😙با خاطرا تی سبنا✌🏻اینکه ستم گومن نکورته بوتگون من حیران😔هر شب من ارسره تون🙂شیدا من پا تبه تون🤕گوآیی غم و دردانا♡زندا وتی من سوهتون🤩دل صاف بوانتن تگالان🤍سهراب زاهدانیه💚دردان دله مه بازن در زندگانیه🙃سوهتون وتی رویاوا😪بیا بر وتی خیالان😓پروشته همه دلارا😥ما چویه دا بربادان😢وافا گو کس مکن تو♥کس تا ترا وفا نه😊بره تی جوانیه تا😒کس تا ترا پروا نه😏تمام زندگیمه✨بر باد خاطراتن🙂💔جوانی هم مه سوهتا چون مایدا تباهن🖤دل صاف بوان گو دردان🙃ممادره تی ارسان�سوهته وتی دلارا🌠پاظالمن دوستا💔یادان تی منا جور کو🤤چرسی و شرابیه🥂گپ کن تو گومن شیدا🥺بوتون من موالیه😪تمام گو شاعری مه😊گو درد و تی غمانا😢بیا تو مکن سزائی یادانه تا وتیا😘
تنهاkh مدیر استارتر عضویت: 1400/05/22 تعداد پست: 8263 دیشب اینجا گفتنبعد بهبودی بیست ویک روز قرنطینه من روز پونزدهمم یعنی بیست ویک روز دیگه ... نه از اول بیماری کلا 21 روز
تنهاkh مدیر استارتر عضویت: 1400/05/22 تعداد پست: 8263 درسته ک خوب شدی علائم نداری ولی میتونی ناقل باشی چیکار کنم شوهرم همش میگه نه ناقل نیستی خدایی نکرده خونوادش، بگیرنمن چه غلطی بکنم
فاطیما30بودم عضویت: 1400/06/19 تعداد پست: 2628 دیشب اینجا گفتنبعد بهبودی بیست ویک روز قرنطینه من روز پونزدهمم یعنی بیست ویک روز دیگه ... عزیزم منم روز ۱۶هستم شما علاعمتون چیا هست الان یه روزی تو کوچه ما هم عروسی میشه
sohrab_nocal عضویت: 1400/03/15 تعداد پست: 252 چیکار کنم شوهرم همش میگه نه ناقل نیستی خدایی نکرده خونوادش، بگیرنمن چه غلطی بکنم برو دیگه کاریش نمیشه کرد😂 دیستون مه چم خمارا😍سیاهی جته چمانا🤤گردیتم به نکابا👑برتا همه دلارا🥰یادان تی منا جور کو🤤چرسی و شرابیه🥂گپ کن تو گومن شیدا🥺بوتون من موالیه💔زندا وتیا سوهتون😙با خاطرا تی سبنا✌🏻اینکه ستم گومن نکورته بوتگون من حیران😔هر شب من ارسره تون🙂شیدا من پا تبه تون🤕گوآیی غم و دردانا♡زندا وتی من سوهتون🤩دل صاف بوانتن تگالان🤍سهراب زاهدانیه💚دردان دله مه بازن در زندگانیه🙃سوهتون وتی رویاوا😪بیا بر وتی خیالان😓پروشته همه دلارا😥ما چویه دا بربادان😢وافا گو کس مکن تو♥کس تا ترا وفا نه😊بره تی جوانیه تا😒کس تا ترا پروا نه😏تمام زندگیمه✨بر باد خاطراتن🙂💔جوانی هم مه سوهتا چون مایدا تباهن🖤دل صاف بوان گو دردان🙃ممادره تی ارسان�سوهته وتی دلارا🌠پاظالمن دوستا💔یادان تی منا جور کو🤤چرسی و شرابیه🥂گپ کن تو گومن شیدا🥺بوتون من موالیه😪تمام گو شاعری مه😊گو درد و تی غمانا😢بیا تو مکن سزائی یادانه تا وتیا😘
مادردوپرنسس عضویت: 1400/05/20 تعداد پست: 1969 نه از اول بیماری کلا 21 روز منم گفتم گفت نت گفتن بعد چهار ده روز تازه شروع میشه جهش جدید اینجوریه
مادردوپرنسس عضویت: 1400/05/20 تعداد پست: 1969 عزیزم منم روز ۱۶هستم شما علاعمتون چیا هست الان من الان فقط سینم یه جوریم سنگینه یکم تنگی نفس دارم ...هفته اول وحشتناک بود
فاطیما30بودم عضویت: 1400/06/19 تعداد پست: 2628 من الان فقط سینم یه جوریم سنگینه یکم تنگی نفس دارم ...هفته اول وحشتناک بود تست ریه دادی من ظهری اینجور بودم نفسم بالا نمی اومد من روز پنجم تست دادم دیگه ندادم بنظرت نیاز هست بدم امروز روز ۱۶بود کوفتگی بدنی هم داری کار که میکنی خسته میشی یا نه یه روزی تو کوچه ما هم عروسی میشه
مادردوپرنسس عضویت: 1400/05/20 تعداد پست: 1969 تست ریه دادی من ظهری اینجور بودم نفسم بالا نمی اومد من روز پنجم تست دادم دیگه ندادم بنظرت نیاز هست ب ... من دیروز رفتم سیتی گفت خوبه...آره ضعف میکنم ولی بیشتر تنگی نفس دارم