bhztah مدیر استارتر عضویت: 1399/04/28 تعداد پست: 18841 عنوان عشقم برگرده 141 بازدید | 10 پست سلام خوب هستین خانوما میشه هر چند تایی تونستین برام سوره توحید بخونین برا اینکه عشقم برگرده و آشتی کنیم همین امشب تورو خدا اسمم طاهره اسمنم واستون ایت الکرسی میخونم واسه حاجتتون الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین 1400/06/25 | 17:32 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
فراخوان عضویت: 1399/05/03 تعداد پست: 125 عزیزم ذکر بسم الله الرحمن الرحیم بحق بسم الله الرحمن الرحیم بخون معجزه میکنه تو نت بزنویسی میاره
bhztah مدیر استارتر عضویت: 1399/04/28 تعداد پست: 18841 ایشالله حاجت روا شی الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
bhztah مدیر استارتر عضویت: 1399/04/28 تعداد پست: 18841 عزیزم ذکر بسم الله الرحمن الرحیم بحق بسم الله الرحمن الرحیم بخون معجزه میکنه تو نت بزنوی ... فدات شم حاجت روا شی به حق امام حسین چلش منظورتونه یا اینکه کلا بخوتم الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
bhztah مدیر استارتر عضویت: 1399/04/28 تعداد پست: 18841 حس شیشمی ام . برنمیگرده حس شیشمی باش خدا که نیستی الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
bhztah مدیر استارتر عضویت: 1399/04/28 تعداد پست: 18841 گفتم چه جور خوندن رو تو نت بزنویسی کامل توضیح داده مرسی عزیزم الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین