bhztah مدیر استارتر عضویت: 1399/04/28 تعداد پست: 18853 عنوان بستگی سنگینی دعا 158 بازدید | 10 پست سلام خانوما خوب هستین میگم احساس میکنم رو رابطه من و عشقم سنگینی افتاده آخه بابام جواب مثبت نمیده واسه ازدواجمون الانم چند وقتیه قهریم و ازم دلخوره تورو خدا بگین چیکار کنم برطرف شه و عشقم برگرده و بهم برسیم راهکار قرآنی میخوام الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین 1400/06/25 | 17:14 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
bhztah مدیر استارتر عضویت: 1399/04/28 تعداد پست: 18853 اینو امروز از بیوی یکی از نی نی سایتی برداشتم🌸 فدات شم حضرت زهرا حاجت روات کنه الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
frsmoj1 عضویت: 1400/06/24 تعداد پست: 368 فدات شم حضرت زهرا حاجت روات کنه قربونت گلم همچینن 🌹 الان دیدم تاپیک قبلی هم خودت بودی😊😘
bhztah مدیر استارتر عضویت: 1399/04/28 تعداد پست: 18853 قربونت گلم همچینن 🌹 الان دیدم تاپیک قبلی هم خودت بودی😊😘 اره فدات الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
____برکه____ عضویت: 1400/04/11 تعداد پست: 6428 سوره بقره رو گوش بده واقعا عالی اصن وقتی شروع میکنی یه ارامش و اراده ای بهت میده
bhztah مدیر استارتر عضویت: 1399/04/28 تعداد پست: 18853 سوره بقره رو گوش بده واقعا عالی اصن وقتی شروع میکنی یه ارامش و اراده ای بهت میده فدات شم اره خعلی تورو خدا میشه برام دعا کنی الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
____برکه____ عضویت: 1400/04/11 تعداد پست: 6428 فدات شم اره خعلی تورو خدا میشه برام دعا کنی چشم گلم حتما انشالله که حاجت روابشی و هرچی مصلحتت هست اتفاق بیفته❤❤شماهم برای من دعا کن🌸🌱❤
bhztah مدیر استارتر عضویت: 1399/04/28 تعداد پست: 18853 چشم گلم حتما انشالله که حاجت روابشی و هرچی مصلحتت هست اتفاق بیفته❤❤ شماهم برای من دعا کن🌸🌱❤ حاجت روا شی به حق امام حسین الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین