2821
2789
عنوان

همکار پررو

269 بازدید | 4 پست

سلام.من تو یه کلینیک سونوگرافی و رادیولوژی کار میکنم.حقوقش خیلی خوبه بیمه هم هستم.دکتر هم واقعا ادم خوبیه.یه همکار هم دارم.ما اینجا نظافتچی نداریم.نظافت رو باید خودمون انجام‌بدیم.نظافت اینجا حداکثر روزی ۴۵ دقیقه زمان میبره.من سه ماه دیرتر از همکارم اینجا مشغول به کار شدم.مشکلی که دارم اینه که همکارم اصلا تو نظافت کمک نمیکنه.میگه من لیسانس دارم به شخصیتم نمیاد.در حالیکه من خودم هم لیسانس برق دارم.میگه دکتر از روز اول اصلا در مورد نظافت چیزی به من نگفت.حتی محض رضای خدا اگه یه برگه رو زمین افتاده باشه هم ورنمیداره.هر روز شاهد این موضوع هست که من نیم ساعت شبا میمونم نظافت میکنم ولی اصلا تا حالا یک بارم نگفته من کمک کنم.

حتی ماه رمضان که من روزه داشتم این خانم روزه نداشتن هم یه بار نگفت من تمیز کنم.به خدا منم نظافت دوست ندارم اما دکتر اونقدر آدم خوبیه میگم اشکال نداره تمیز میکنم.مگه خون این خانم از من رنگین تره؟؟

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

خانم قبلی که من هم بجاش اومدم هم بنده خدا خودش به تنهایی نظافت میکرد.نظافت اینجا اصلا اذیتم نمیکنه.ازاینکه یه عده انقدر پررو هستن و خودشونو بیخود بالا میبرن حرصم میگیره.البته من نفرینش نمیکنم اصلا.کارما خودش جوابش رو میده