2777
2789
عنوان

باهوشا بیاین😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 153 بازدید | 32 پست

درسته ۱۶ رو فوت میکنه میره توی ۱۷

مهندس نفت هستم🤩                                                 هرگز نخواب کوروش ای مهر آریایی بی نام تو وطن نیز نام و نشان ندارد👑❤      مامان دوتا نی نی دوقلو🥲😍❤       درخواست دوستی قبول نمیکنم دوست عزیز من خیلی دیر به دیر به این سایت میام و نمیخام شرمنده کسی بشم🤍        Deutscher Staatsbürger🇩🇪

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

شونزده وقتی فوت میشه ینی تموم 

درسته دیگه

(مجردم)                         از اسم کاربریم متنفرم ای کاش اینو نمیزدم😭😐🤍  عاشق دریا و شمالم🏝🏞ولی تا حالا نرفتم🙂 بزرگترین آرزوم بازیگریه😍☺خلاصه بگم که وقتی بازیگر شم هیچکیو تحویل نمیگیرم😝😛😎شوخی مُکُنَم😚🤗                       گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است‏                              گاهی نگفته قرعه به نام تو می‌شود‏               گاهی گدای گدایی و بخت باتو یارنیست                                 گاهی تمام شهر گدای تو می‌شود...                                  وگاهی نمی‌شود که نمی‌شود:]
نع ۱۷ رو فوت میکنه یعنی تازه رفته توش

عه!؟من اینجوری حساب نمیکنم

اون داره ۱۶ رو تموم میکنه پس باید ۱۶ رو فوت کنه...

از خانوادم متنفرم :)                               🖤Kurdistan 

نه دیگه 

16رو تموم میکنه 

ما حرفای تلخ و نیش و کنایه هامونو مینویسیم و چند دقیقه بعد فراموش میکنیم /اما این رو به خاطر بسپاریم که چه غرور هایی هستند که زیر این جملات خرد میشوند. چه قلب هایی که میشکنند💔🖤. به خاطر انسان بودن همدیگر را درک کنیم.  به قدرت منفی کلماتی که از اون ها استفاده میکنیم فکر کنیم و درنهایت انسان باشیم 🙏🏻😊/دوستان گل من هیچی بخدا تو دلم نیست.  بعضی وقتا اعصابم خورد بودنی اشتباه مرتکب میشم مثل اکثر مردم.  اگه جایی شما رو ناراحت کردم بهم بگید تا با تمام وجود ازتون پوزش بخوام 🙏🏻
عه!؟من اینجوری حساب نمیکنم اون داره ۱۶ رو تموم میکنه پس باید ۱۶ رو فوت کنه...

من میگم ۱۶ رو تموم کرد 

باید ۱۷ رو فوت کنه ک تازه داره پُرِش میکنه

ما دیگه اون نوجوونای قدیم نیستیم که با شنیدن سینوس کسینوس خندمون بگیره،      بزرگ شدیم،نه؟:))      ‌‌               ،،،،،، بچه کوچیکا بهمون میگن خاله،عمو. قدمون چند هوا بلندتر شده،دیگه دستمون به کابینت بلندای آشپزخونه میرسه و پامون به گاز و کلاچ...بعضیامون انقدر بزرگ شدن رفتن پی سیگار،بعضیامونم نه،دیدن غم و غصه شون دود کردنی نیست،نشستن خوردنش!    ما دیگه روزای برفی لیز نمیخوریم،        نه که زمینِ یخ زده لیز نباشه ها،فقط یاد گرفتیم باید با احتیاط قدم برداریم که با مخ نریم تو زمین...                    قلبامون چی شد راستی؟؟                                  بعضیامون دل شکستن،خیلیامون دل شکسته ن،بعضیامون دل باخته و بعضیامون دل تنگ...      ما خیلی وقته که دیگه بچه نیستیم،                                           ولی پیر شدیم یا بزرگ ؟؟                           اینه که جای بحث داره.. ....:))
نه خب اگه حساب کنی الآن این ۱۷ همبن تولدشه باید خانوادش تاحالا ۱۷ تا تولد براش میگرفتن تولد ۱ سال ...

نه عزیزم

من منظورم همونی بود که شما نیگی

اما اشتباها فک کردم که شنا میگی باید ۱۶ میخرید

وگرنه درست میگی

۱۷ سالش تموم میشه پس باید شمع ۱۷ رو بخره 

نخیر اون سالی که توش بوده را فوت میکنن

نخیر ما اینجوری نیستیم 

ما دیگه اون نوجوونای قدیم نیستیم که با شنیدن سینوس کسینوس خندمون بگیره،      بزرگ شدیم،نه؟:))      ‌‌               ،،،،،، بچه کوچیکا بهمون میگن خاله،عمو. قدمون چند هوا بلندتر شده،دیگه دستمون به کابینت بلندای آشپزخونه میرسه و پامون به گاز و کلاچ...بعضیامون انقدر بزرگ شدن رفتن پی سیگار،بعضیامونم نه،دیدن غم و غصه شون دود کردنی نیست،نشستن خوردنش!    ما دیگه روزای برفی لیز نمیخوریم،        نه که زمینِ یخ زده لیز نباشه ها،فقط یاد گرفتیم باید با احتیاط قدم برداریم که با مخ نریم تو زمین...                    قلبامون چی شد راستی؟؟                                  بعضیامون دل شکستن،خیلیامون دل شکسته ن،بعضیامون دل باخته و بعضیامون دل تنگ...      ما خیلی وقته که دیگه بچه نیستیم،                                           ولی پیر شدیم یا بزرگ ؟؟                           اینه که جای بحث داره.. ....:))
بالاخره همممه دارن اشتباه میگن😂😂

😂😂

83 دنیا اومده و 84 که شمع یک گذاشتن براش یعنی یک سالش تموم شده 

93 ده سالش تموم شده و به همین ترتیب 

نور خواهی مستعد نور شو.... 
نه عزیزم من منظورم همونی بود که شما نیگی اما اشتباها فک کردم که شنا میگی باید ۱۶ میخرید وگرنه درس ...

من نمیدونم و حساب نکردم چند سالشه ولی من یه بار رفته عدد سال تولدم رو بخرم شیرینی سرای بهم گفت عدد این سالی که توش هستی را باید بخری و بعدم بری فوت کنی

مجردم تیکت بارداری زدم مشکلیه شر نشه 
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز