2821
2789
عنوان

کارگزاری مفید

191 بازدید | 12 پست

بچه ها من تو اپلیکیشن ایزی تریدر کارگزاری مفید میخوام سهم بفروشم همیشه هم صب ۹ تا۱۲ میرم ولی رو هر شرکتی میزنم که سهممو بفروشم میگه ساعت درخداست نامعتره... این چشهههههه... اگه واردید ایدی تلمم بدم بیاین راهنماییم کنید☹❤

خب شاید تعداد رو بیشتر مقدار سهمی که داری وارد میکنی  من با کارگزاری مفید کار میکنم  بعض ...

من حتی تعداد سهمو یدونه زدم بازم نمیفروشه ..مشکلش زمانه میگه الان نباید درخداست بدی 🤕

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

من حتی تعداد سهمو یدونه زدم بازم نمیفروشه ..مشکلش زمانه میگه الان نباید درخداست بدی 🤕

در مورد زمان هم من تا حالا به همچین مشکلی برنخوردم 

شما از ساعت ۹ صبح تا ۱۲ و ۳۰ دقیقه میتونین سهم خریدو فروش کنین 

گلم پلکان هر روز مسابقه میزاره اگه جواب سوالات رو درست بگی بهت امتیاز میده با امتیازاتتم میتونی از دیجی کالا خرید کنی یا از مفید اعتبار بگیری 

تو گوگل سرچ کن پلکان مفید و با همون رمزی که وارد ایزی تریدر میشی میتونی وارد پلکان بشی 

اگه از قسمت دوستان کد ملی منو به عنوان معرف بزنی خیلی ممنون میشم 

از شما چیزی کم نمیشه ولی مفید به من ۳ امتیاز میده که میشه سه هزار تومن خخخ و حاضرم به همون اندازه براتون شارژ بفرستم  

گلم پلکان هر روز مسابقه میزاره اگه جواب سوالات رو درست بگی بهت امتیاز میده با امتیازاتتم میتونی از د ...

اها عذر میخوام ولی فرصتشو ندارم همین الانم بعد از دو هفته تازه فرصت کردم برم ایزی تریدر☹بازم اگه فرصت کنم تگت میکنم اطلاعاتتو بدی انجامش بدم