2777
2789
عنوان

خانمااااا

43 بازدید | 5 پست

سلام شوهرم از خانواده فقیری هستش یعنی خانوادش جز یه حقوق بازنشستگی هیچی ندارن هیچی 

یعنی شوهرم ی آدم بدون پشتوانه سه سال عقد بودم نا تونست با کارگری خونه بسازه

از اینکه باهاش ازدواج کردم این بود ک خودشو بچه پولدار نشون داد و با دروغ اومد تو زندگیم خیلی عذاب کشیدم تو سه سال تا خونه درست شد چند ماهه عروسی کردیم همش داره میگه بابات زمینشو بفروشه بهمون یک میلیارد بده یعنی روز سیصد بار رو مخمه روانیم کرد 

چجوری جوابشو بدم تا خفه شه

پدرم زمین چندهزار متر داره خودش با کشاورزی مارو بزرگ کرد خیلی سختی نداری کشیدن‌ اونو مامانم تا ما تو رفاه بزرگ بشیم چهار تا خواهریم من ازدواج کردم و یه خواهرمم در شرف ازدواج هست دوتا دیگه هم مجرد 

بخاطر جهاز میخاد بابام زمین بفروشه تا واس خواهرم جهاز بخره این اینجا میگه ب ماهم باید بده 

شما پدر مادرتون واس شوهرتون خونه یا ماشین خریده؟

و خدایی که اسپانسر تموم آرزوهای منه⁦❤️⁩الا بذکرالله تطمئن القلوب⁦❤️⁩⁦❤️⁩💚💚یارزاق💚💚منتظر معجزه های بزرگت هستم💚💚پنج تا صلوات به نیت پنج تن بفرست عزیزی که امضامو میخونی💚💚دختری از دیاردریای خزر🌊⁦🌦️💚که مازندران شهر مایاد باد همیشه برو بومش آباد بود💚⁩زنان زاده ی دی را هراسی نیست از سرمازمستان  فصل سرما نیست زمستان  فصل گرم  عاشقان  غرق  زیباییست زمستان  فصل  اغازیست  که  پایانش  پر از شادیست  

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

سلام

نه ما باهیچی شروع کردیم،

وشوهرتم حق نداره این درخواست رو بکنه مگر اینکه پدر ت خودش به میل خودش بدونه اینکه شما چیزی بگید بهتون تعارف کن 

هر چی داره حاصل دسترنج خودشه، شوهرت باید خودش زحمت بکشه وثروت ومال بدست بیاره

2791
2779
2792