2777
2789
عنوان

دعوای مادرم و زنداداشم بیاین بگین مقصر کیه

| مشاهده متن کامل بحث + 24779 بازدید | 465 پست
حتی انگشتر عقد برا داداشم نخریدن برگشته به مامانم گفته بتوچه ما چه میکنیم پسرات و دخترات حق ندارن پا ...

خوب شمام نمیخریدین 

افسردگی از جنس غم نیست،خشم است،خشمی علیه خود!خشمی که رو به درون چرخیده وحمله میکند.///شما روح ندارید! شما روح هستید، ک جسم دارید.👻 روانشناس🤓🧠

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حتی انگشتر عقد برا داداشم نخریدن برگشته به مامانم گفته بتوچه ما چه میکنیم پسرات و دخترات حق ندارن پا ...

خیلی مظلومه بنده خدا

برادرت بهش هیچی نگفته؟؟؟؟

هنو عقد نکرده اینه وای ب روزه بعد عقد

😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐من بودم عمرا میذاشتم بریم ديگه خونشون یا دنبال مراسم ابداااا، بررگتر نداره ک این رنگ زده?!

همه عمر بر ندارم سر از این خمار مستی.... که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی🥰

اگه واقعا ناراحت این مسائل هستید تمام کنید رابطه رو بخواین تا آخر عنر سر کت و حلقه دعول راه بتدازید زندگی ننی شه

خوزستان همیشه مظلوم 😣 بمیرم برای مردمم که نه نان دارن نه هوای سالم نه آب نه واکسن . 😞😞😞
پس اسباب و اثاثیه کی میخره؟

فرقی نداره هردو خانواده مثل شما نیست ک فقط دختره بخرع یا پسره طلا میخره دختره هم چن تکه لوازم اصلا اینطوری نیس ک حتما باید بخرن ولی از قدیم اینطوریه پسره باید حتما طلا بخره