2777
2789
عنوان

شقاق سینه

370 بازدید | 17 پست

خانما پسر من سیزده روزشه،از اولشم سینه هام زخم شد یه مدت خوب شد ولی الان درحدیه که با هربار شیر خوردنش من زار میزنم تا تموم شه،هربار شیر خوردنش نزدیک یه ساعت طول میکشه یعنی وقتی سینه رو میگیره میذاره لای لثه هاش دیگه ولش نمیکنه اگه بخام درش بیارم بیشتر گاز میگیره که نگهش داره بماند که من چقدر کتف درد و کمردرد دارم،از طرفیم موقع خوردن سبنه روگاز میگیره یه جوری میخوره انگار به من خنجر میزنن،شیرخشک هم نمیخوره،هرچیزی هم که شنیدم استفاده کردم بلکه زخمام زودتر خوب شه یا بچم بهتر شیر بخوره،کسی بوده مثل من مشکل با شیر دادن داشته باشه؟چقدر طول کشیده تا خوب شه؟

کرم شقاق هیدرودرم بزن پلاستیک بکش روش چند ساعتی بعد بشور

میشه به یه مامان ک داره سعی میکنه مستقل باشه با ف،الو یا حتی لایک کوچیک انگیزه بدین🫶                    hanami_style3@

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کرم شقاق هیدرودرم بزن پلاستیک بکش روش چند ساعتی بعد بشور

استفاده کردم دومدل پماد شقاق رابط سینه اما بازم نشده،مشکل اینه پسر من بد سینه رو میگیره یعنی‌گاز میگیره نمیمکه میذاره بین لثه هاش با هربار بجای میک زدن گاز میگیره 

چون زیاد تو دهنش میمونه بدتر میشه. وقتی تو دهنشه، نرمه ی گوششو آهسته ماساژ بده تا بمکه، اینطوری سیر میشه ولش میکنه‌. وگرنه عادت میکنه. تو هر دو ساعت باید بهش شیر بدی هر بار یه ساعت وصل باشه بهت چیزی نمیمونه ازت که

حس من به نی نی سایت، به ترتیب😉
استفاده کردم دومدل پماد شقاق رابط سینه اما بازم نشده،مشکل اینه پسر من بد سینه رو میگیره یعنی‌گاز میگ ...

شیر خشک دادیش مگه 

کل هاله قهوای میزاری دهنش یا فقط نوک سینت؟

میشه به یه مامان ک داره سعی میکنه مستقل باشه با ف،الو یا حتی لایک کوچیک انگیزه بدین🫶                    hanami_style3@

چون زیاد تو دهنش میمونه بدتر میشه. وقتی تو دهنشه، نرمه ی گوششو آهسته ماساژ بده تا بمکه، اینطوری سیر ...

دقیقاً مشکلم همینه فقط میگه تو دهنم باشه،میخوره بعد بادگلو میکنه اضافه شو بالا میاره ولی دوباره گریه میکنه دهنشو میچرخونه،پستونک هم تف میکنه،فقطم زیرسینه خوابش میبره،بخدا از ساعت ۱۰ونیم تا ۱۲نیم ۴بار خورده و بادگلو کرده آخر سر با گریه و التماس تونستم بخوابونمش قشنگ سینه هام میسوزه نمیتونم لباس بپوشم

شیر خشک دادیش مگه  کل هاله قهوای میزاری دهنش یا فقط نوک سینت؟

کل هاله رو میذارم هردفعه کاملا مراقبم که همش بره تو دهنش اما بازم گازش میگیره سرشو میچرخونه یا تفش میکنه نوکشو میگیره یعنی عاصیم کرده،دکترش گفت روزی یه بار شیرخشک بده بهش کمکی منم دادم ولی بالا میاره

کل هاله رو میذارم هردفعه کاملا مراقبم که همش بره تو دهنش اما بازم گازش میگیره سرشو میچرخونه یا تفش م ...

ببین رابط سینه بخر ببینم چطوره

ببین رابط سینه بخر ببینم چطوره

باورت میشه اونم دارم؟یه مقدار دردشو کمتر میکنه اما بازم دردش هست،مامانم میگه از چهلم به بعد بهتر میشه فعلا با همین امید ادامه میدم

عزیزم بهترین کرمی که دیدم کرم شقاق سینه هیدرودرم بود. دوستمونم گفت بهتون

من وقتی شیر میدادم به قدری درد داشتم که مثل بچه ها دست و پا میزدم و شالمو گاز میگرفتم اشک میریختم تا صدام در نیاد. آخرشم شوهرم میومد بچه رو بزور ازم جدا میکرد میگفت خودتو هلاک کردی 

تو همین سایت این کرمو بهم پیشنهاد دادن گرفتم بعداز هربار شیر دادن کرم میزدم و یه تیکه پلاستیک میپیچیدم دور سینه تا خشک نشه

بعدم هربار موقع شیر دادن توی یه لیوانی چیزی آب گرم میاوردم کرمو از سینه با دستمال چاک میکردم و سینمو یه دقیقه میذاشتم داخل آب گرم بعد بچمو شیر میدادم. درسته بازم درد میکرد ولی اینجوری دیگه زخم نشد و زخم ها کم کم خوب شدن. همه اینارو همینجا بهم یاد دادن و واقعا هم سه چهار روزه جواب گرفتم. خدا خیرشون بده

قبلش روغن جامد. کره. روغن زیتون و... هرچی امتحان کردم اثری نداشت

😍الهی به امید تو❤میشه برای سلامتی بچه هام یه صلوات بفرستید؟
باورت میشه اونم دارم؟یه مقدار دردشو کمتر میکنه اما بازم دردش هست،مامانم میگه از چهلم به بعد بهتر میش ...

این بچه ها چ عجیب غریبن  

زیر دو ساعت اصلا بهش شیر نده بازم تمام تلاشت کن همه هاله رو بزاری دهنش اگه بازم گاز گرفت دهنش گوشه لبش بکش ک راحت در بیاد دوباره بزاراین قد اینکار کن تا خسته شه درست شیر بخوره 

تا چهل روز ک نابود میشی  

دقیقاً مشکلم همینه فقط میگه تو دهنم باشه،میخوره بعد بادگلو میکنه اضافه شو بالا میاره ولی دوباره گریه ...

الان که بیدار شد دیگه قشنگ سیرش کن. نذار بخوابه هی گوششو ماساژ بده سیر شه. بعد که اروغشو گرفتی همون طور بخوبونش دیگه شیرش نده. این که تند تند بهش شیر میدی هر بارم سیر نمیشه دوتاتونو اذیت میکنه. پسر منم اینطوره اگه سیر نشه هر دو دقیقه بیدار میشه. 

حس من به نی نی سایت، به ترتیب😉