چادر رو اول به خاطر این سر کن نم نم شیرینیش میاد دستت 🌱🥰 خدا حافظت باشه خواهرم
من الان۷ ساله سر میکنم اونم به همین دلیل اما الان دلسرد شدممیخوامبزارمکنار
دوستای خوشگلم ، منم میخام مثل بقیه یه کسب درامد کوچیک داشته باشم. اگه اینستا دارید حتما پیج منو فالو کنید مطمعنم یه روزی به دردتون میخوره. Shahomalakeh2 شاه و ملکه۲ پیشاپیش ممنون از حمایتتون
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
برا چادر سر کردن احساسی تصمیم نگیر چون خیلیا رو دیدم احساسی تصمیم گرفتن چادر سر کردن بعد چندروز پشیمون شدن عذاب وجدان گرفتن و از آخر ب چادر توهین کردن
کاربری سوممه😐🔪 خدابعضی از نی نی سایتیارو افرید تا بقیه رو بترکونن..خداقوت پیغمبرای سایت😑💪راستی تیکر عروسیمه 🚶🚶انقد ک من منتظر عروسیم بودمو هی کنسل شد اگ همونو حامله میشدم تااالان چهارپنج تا زاییده بودم😑🤦❤️دعا کنید پولمون جور بشه برای خونه 😢💔 خونه رو بالاخره باهر سختی بود گرفتیم🤩 دعا کنید شریک مون پول بده خیر ندیده😩 من ب دعای نی نی سایت یا ایمان دارمʚ😍ɞ بالاخره۳۰مهر۱۴۰۰ عروسی مونو گرفتیم و با تموم خوشی ها و ناخوشی ها گذشت💜 مرسی از همه اونایی که این مدت پیگیرم بودن💜💜 🙂❤️❤️ محمدرضا و نورای عزیزم بچه های قشنگم امروز فهمیدم مامانی پلی کیستیک داره باید دارو بخوره من به عشق اومدنتون تو دلم میرم دنبال دوا درمون....ولی خواهشا از خداجون بخواین زودی بیارتون تو دلم😍😍😍 مامان و بابا منتظرتونه 🙈😉🥰❤️❤️ کاشکی این ماه میشد منم تاپیک بزنم که باردار شدم💔 با دعای نی نی سایتیا عروسیمو گرفتم خونه رو اجاره کردیم تازه شریکمون بالاخره بعد ۳ سال پولمونو داد.❤️خدایا من عیدی عیدفطرمو ازت یه نی نی سالم میخوام🥺😅❤️ مطمئنم منو دست خالی از مهمونیت برنمیگردونی!!!به حق این روزای ماه رمضون دامن همه منتظرا رو سبزکن🌷🌷خداجون عیدفطر بعد اینک از نماز برگشتم بی بی چکمو ک دیدم هاله داده خوشحال شدم فک کردم عیدیمو دادی منتظر موندم دوباره روز بعد بی بی زدم خط افتاد گفتم حتما مامان شدمو و عیدیمو ازت گرفتم اما درکمال ناباوری دیدم پریود شدم همون لحظه😔💔 ..خدایا آرامش میخوام..ازت میخوام گناهمو ببخشی🥲💚
من الان۷ ساله سر میکنم اونم به همین دلیل اما الان دلسرد شدممیخوامبزارمکنار
حجاب و نماز ستون های اصلی دین هست و خب کلی موارد دیگه
حجاب فقط باعث علاقه به دین نمیشه
من از روییدن خار بر سر دیوار دانستم که ناکس ، کس نمیگیرد بدین بالا نشینی هادر راه شناخت دین هستم و تیکرم برای اونه ( دیدن این فیلم جرم است) رو حتما ببینید خواهرانه بهتون پیشنهاد میکنم من اصلا مذهبی نیستم من فقط به خالقم معتقدم انقدر درگیر پول جمع کردن شدیم که داشتم فکر میکردم چند نفرمون امام حسین و به سکه ی طلا میفروشیم!!! فرق ما با مردم جاهل اون زمان چی هست؟ نیاز جنسی داری؟ امکان ازدواج نیست؟ هر منطقی میگه یه طوری باید تخلیه ش کنی یا این ک عذاب بکشی، خدا تو قرآن میگه تو پاکدامن باش من تو رو از درون بی نیاز میکنم، آقا مگه من درون تو اون میل جنسی رو نذاشتم؟ خودم میدونم چطوری تو رو آروم کنم اگه عفیف باشی🤗 دوست داری همسرت پاکدامن باشه در آینده؟ خدا تو قرآن میگه خوب ها رو نصیب خوب ها میکنم بد ها رو نصیب بد ها، اگه میخوای شوهرت یا زنت عفیف باشه، باید خودت پاک باشی، نمیشه همه چرخ هاتو بزنی بگی بعد ازدواج همه رو قیچی میکنم😉کاربری قبلا دست دو نفر بوده و من سومی هستم 😇💐
حجاب و نماز ستون های اصلی دین هست و خب کلی موارد دیگه حجاب فقط باعث علاقه به دین نمیشه
من نمازمم میخونم.و خیلی چیزای دیگم رعایت میکنم. اما ترجیح میدم مانتوهای بلند و شیک بپوشم و روسری هامو متوع ببندم تا فقط یه چادر سیاه بپوشم . خیلی توی این مدت افسرده شدم. همش به خودم میگم کاش چادر نیمپوشیدم.الان همسرم خیلی چادر دوست داره موندم جیکار کنم
دوستای خوشگلم ، منم میخام مثل بقیه یه کسب درامد کوچیک داشته باشم. اگه اینستا دارید حتما پیج منو فالو کنید مطمعنم یه روزی به دردتون میخوره. Shahomalakeh2 شاه و ملکه۲ پیشاپیش ممنون از حمایتتون
چند وقت پیش یکی باموتور ازپشت باسن منو گرفت وخندید چنان قربتی بازی ای دراوردم چنان فحش کشش کردم که همه برگشتند نگاهش کردند البته واکنشم بیشتر ازترس بود ولی خودشم نفهمید چطور فرار کرد به نظرم چون زنها نجابت به خرج میدند وسکوت میکنند مردهای اینچنینی گستاخ میشند اگریک درصد فکرکنند زنه آبرو براشون نمیذاره ازترسم که شده اینکارونمیکنند
بخدا بگم باور نمیکنی من یبار با شلخته ترین تیپ ممکن بدون ارایش با عجله رفتم داروخانه و برگشتم یه ماشینی افتاد دمبالم نمی چه مرگشونه . ادم مریض کار نداره چه تیپی هستی .... چادری هم باشی انگولت میدن