2821
2789
خیلی زیباست اما چشم و ابرو مشکی یک چیز دیگه س

میدونستین فقط  کمتر از ۱ درصد جهان چشم مشکی هستن و اونا هم در اثر سندروم اینجورین و بقیه چشماشون قهوه ایه اما در اثر عوامل محیطی مشکی دیده میشه

وقتی می مانی و می بخشی فکر می‌کنند رفتن را بلد نیستی باید به آدم ها از دست دادن را متذکر شد .آدم ها همیشه نمی مانند یک جا در را باز می کنند و برای همیشه می روند....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سنم کمتر میخوره نه؟؟

خیلی خوشگلی😍

داستان زندگیت واقعییه🤔واقعا

اگـه وجــود خـــــــدا باورت بــشــه🥰خـــــــــــــــدا یه نـــقــــــطــه میندازه زیــر بــاورت …🤔میشه: یاورت…😍به همین راحتی♥️
خیلی خوشگلی😍 داستان زندگیت واقعییه🤔واقعا

قربانت چشات خوشگل میبینه😍

اره این تاپیک رو خلاصه نوشته بودم

چقدر حس قشنگیه وقتی یک نفر رو داری نگاش که میکنی تو دلت قربون صدقش میری و دلت میخواد ساعت ها همینجوری بهش خیره بشی #عشق_جانم_همه_ی_دنیامی😍
عزیزم همه میگن😊😁

تو داستانت قرار بود تگم کنیااااااا ولی نکردی😒

اگـه وجــود خـــــــدا باورت بــشــه🥰خـــــــــــــــدا یه نـــقــــــطــه میندازه زیــر بــاورت …🤔میشه: یاورت…😍به همین راحتی♥️
خشگلم هستی

خوشگل تر شما که نمیشم😉🤍

چقدر حس قشنگیه وقتی یک نفر رو داری نگاش که میکنی تو دلت قربون صدقش میری و دلت میخواد ساعت ها همینجوری بهش خیره بشی #عشق_جانم_همه_ی_دنیامی😍
 تو داستانت قرار بود نگم کنیااااااا ولی نکردی😒

معذرت لطفا، تگم خرابه و اینکه موقعیت جوری شد که نتونستم

معذرت لطفا، تگم خرابه و اینکه موقعیت جوری شد که نتونستم

اوکی عزیزم😊

میدونستین فقط  کمتر از ۱ درصد جهان چشم مشکی هستن و اونا هم در اثر سندروم اینجورین و بقیه چشماشو ...

بله خیلی کم و نادره چشم مشکی

من ملکه آبی پوش ملکه آرامش، علم، عشق و ثروت کار خود را به خدا واگذار میکنم که او بر احوال بندگان بیناست  ♣♣
سنم کمتر میخوره نه؟؟

اصلا ۲۴ بهت نمیخوره

وقتی می مانی و می بخشی فکر می‌کنند رفتن را بلد نیستی باید به آدم ها از دست دادن را متذکر شد .آدم ها همیشه نمی مانند یک جا در را باز می کنند و برای همیشه می روند....
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز