2789

من دیروز یکی صبح خوردم یکی شب😑😑نگو دوتاشم باید شب میخوردم هنوز از عوارضش اطلاع ندارم 

زندگی مثل یه گل سرخه بچینی پژمرده میشه نچینی خشک میشه پس باید از هر دقیقه اش لذت برد
من دیروز یکی صبح خوردم یکی شب😑😑نگو دوتاشم باید شب میخوردم هنوز از عوارضش اطلاع ندارم 

من دوتا صبح یکی شب خوردم 

خشکی واژن گرفتم😪😪

خداجون شاید گِله کنم بعضی اوقات ولی واسه همه چی شکرت😍

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

نمیدونم گلم من تو پریودی خوردم هنوز عوارضی نداده 

من دیشب اخریشو خوردم ولی خشکی واژن گرفتم ماه قبل هم گرگرفتگی داشتم همش گرمم بود😂

نمیدونم گلم من تو پریودی خوردم هنوز عوارضی نداده 

اون امپولی که توی تاپیک هات زدی واسه آزاد سازی فولیکوله بین ۲۴ تا ۳۶ ساعت بعد امپول ازادسازی انجام میشه 

اون امپولی که توی تاپیک هات زدی واسه آزاد سازی فولیکوله بین ۲۴ تا ۳۶ ساعت بعد امپول ازادسازی انجام م ...

واقعا؟نمیدونستم ممنون گفتی ❤

زندگی مثل یه گل سرخه بچینی پژمرده میشه نچینی خشک میشه پس باید از هر دقیقه اش لذت برد
بعد امپول یخچالیه ها بیرون که نذاشتیش😐 همون امپول hcg ازادسازیه 

گفتن یخچالیه تو یخچاله یعنی میشه من با همینا همین ماه باردار شم😞😢

گفتن یخچالیه تو یخچاله یعنی میشه من با همینا همین ماه باردار شم😞😢

ایشالله عزیزم به همین زودی ها خبر بارداریتو بهمون بدی

من ماه پیش لتروزول خوردم ولی خب موقعیتش پیش نیومد برا اقدام ولی رفتم سونو گفت فولی هات ۲۵ و ۱۶ و ۱۶.۵ و ۱۴ هست که دکترم گفت خوبه سونو روز ۱۲ برات ننوشته؟

ایشالله عزیزم به همین زودی ها خبر بارداریتو بهمون بدی من ماه پیش لتروزول خوردم ولی خب موقعیتش پی ...

نه  من ماه پیش ۱۱ ام رفتم دوتا فولی ۱۰ و ۱۴ داشتم اینا رو داد دیگه هیچی نگفت بهم

نه  من ماه پیش ۱۱ ام رفتم دوتا فولی ۱۰ و ۱۴ داشتم اینا رو داد دیگه هیچی نگفت بهم

برا من که لتروزول معجزه کرد منم ۱۴ و اینا بود