2777
2789
عنوان

من کینه ای ام؟

140 بازدید | 13 پست

دوشنبه شب با شوهرم سر برادر شوهرم بحثمون شد اخه اون به شوهرم میگه زن ذلیل منم خوشم نمیاد گفتم دوباره بگه جوابشو میدم برگشت گفت حق نداری حرفی بزنی حتی اگه سرتو ببره فرداش دید ناراحتم فقط گفت شوخی کرده شبشم من گریه کردم گفتم منم اولویت های زندگیم و باید تغییر بدم برگشت فقط بازم گفت من شوخی کردم باید بگم گوه خوردم تمومش کنی همین از بعدش باهام سرد شده منم مثل همیشه جلو نمیرم واسه آشتی کارم بده ؟؟؟

زندگی مثل یه گل سرخه بچینی پژمرده میشه نچینی خشک میشه پس باید از هر دقیقه اش لذت برد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فقط یه سوال اگر برادر و خواهر شما بهتون حرفی برنه بنظرتون شوهرتون باید دخالت کنه 

اونا به من میگن یا به شوهرم میگن چیزی من در جا جوابشونو میدم اما شوهر من هیچی به برادرش نمیگه بعدم با این رفتارش نشون میده ارزش من چقدر پایینه من فکر بعدم اگه حرفی پیش بیاد منو به برادراش بفروشه از این میترسم 

زندگی مثل یه گل سرخه بچینی پژمرده میشه نچینی خشک میشه پس باید از هر دقیقه اش لذت برد
اونا به من میگن یا به شوهرم میگن چیزی من در جا جوابشونو میدم اما شوهر من هیچی به برادرش نمیگه بعدم ب ...

اشتباه نکن وقتی شوهرت طرف تو رو نمیگره شما اصلا مخصوصا پیش شوهرت بد اخلاقی نکن با خانواده ات ،دو روز دیگه شوهرت زبونش براشون دارز میشه . .حالا بگو مجرد برادر شوهرت 

برادرشوهرت زن داره 

اره یه زن سلیطه که تو همه کارای شوهرش حتی دستشویی رفتنشم دخالت میکنه و هر چی بگه اونه منه بیچاره هم درست برعکسش تا حالا هیچی به خواسته من پیش نرفته😞

برادر شوهر منم به همسرم جلو همه میگفت زن ذلیل  ولی من سکوت کردم بنظرم کلا اگه بی واکنش میموندی ...

اخه فقط اون نیس شوهرم قبلا هم گفته بود بچه های برادرم از بچه ی خودم مهم تره هنوز بچه نداریم ها اولویت اول من همسرمه اما برای اون من اولویت آخرم 

اره یه زن سلیطه که تو همه کارای شوهرش حتی دستشویی رفتنشم دخالت میکنه و هر چی بگه اونه منه بیچاره هم ...

خب حالا شما کارت خیلی راحت شده ،با سیاست رفتار کن .

با سیاست وقتی شوهرت بخاطر برادرش با تو بد شد ،یکم بی محلی کن نه خیلی زیاد بعد با آرامش بهش بگو یکم دور و برت رو ببین الان بخاطر اونی که من رو رنجوندی کنارت نیست بهش بگو برای امتحان دو روز برو خونه برادرت بگو زنم قهر کرده کسی نیست ازم مراقبت کنه ،ببین قبول میکنه .

بهش بگو امتحان کنه ببینه برادرش بخاطر اون حاضر زندگیش رو خراب کنه و خیلی حرف های دیگه ،بزار بفهمه اول و آخر اونا تو خوشی خودشونن دعوا برای شما 

اخه فقط اون نیس شوهرم قبلا هم گفته بود بچه های برادرم از بچه ی خودم مهم تره هنوز بچه نداریم ها اولوی ...

در مورد الویتش که برادرزاده هاشه ای الویت تازمانیه که بچه دار نشده بچش بیاد همه زندگیش میشه اون بچه برادرشوهر خودمم ای مدلی بود ولی الان بچه دار شده برادرزادشو با آدم حساب نمیکنه 

ما گناه رو نمی بینیم مگر انکه زنی مرتکب آن شود ...!