2821
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

از مدرسه تا دانشگاه سخت ترین درس ها رو داره آینده نداره ولی واسه مهاجرت خوبه

"مرد هستم"                                                                                                                                                    
رشته های نظری رو فقط دوست داری؟

من دکتری اینو رو دوس ندارم که تجربی برم

انسانی هم حفظی جات هست که خوشم نمیاد

ولی عاشق ریاظی ام اما میگن آینده ندار و سخته

من دکتری اینو رو دوس ندارم که تجربی برم انسانی هم حفظی جات هست که خوشم نمیاد ولی عاشق ریاظی ام اما ...

اگه واقعا دوست داری پس در این رشته موفق می شی 

دنبال علاقت برو بی شک بهترین ها رو به دست میاری

از مدرسه تا دانشگاه سخت ترین درس ها رو داره آینده نداره ولی واسه مهاجرت خوبه

بنظرتون کارتون اشتباه نیست براساس الان دارید اینده رو مقایسه نیکنید شاید ۷ سال دیگه ک میخوان وارد بازار کار بشن،فرق کرده باشه

میگن و ... اینارو ول کنید اگه به ریاضی علاقه داشته باشید اسون ترین رشته میشه براتون (من خودم رشتم ری ...

الان شما شاغلید کار پیدا کردید یا مثلا پشیمون نیستید من درسته ریاضی دوس دارم اما اگه سخت باشه سختی بکشم و آینده هم نداشته باشه چیکار میخوام

سخته خیلی سخته و اگر علاقه و استعدادی نباشه سختی اش چند برابر میشه، بین علاقه و استعداد هم میزان علاقه باید بیشتر باشه تا بتونی دوام بیاری

بازار کار هم به جربزه آدم بستگی داره آره کلی مهندس بیکار میشناسم و کلی مهندس حلال خور با درآمد بالا

الان شما شاغلید کار پیدا کردید یا مثلا پشیمون نیستید من درسته ریاضی دوس دارم اما اگه سخت باشه سختی ب ...

من ک الان دانشجوی مهندسی مکانیک هستم و درمورد بازار کار اگه مهندس باشی عمرا بیکار بمونی اینو با چشمای خودم دیدم 

ولی اینو در نظر داشته باشید اگه حتی میرید رشته پنچرگیری تانک باید بهترین خودتون رو بزارید نمیشه و... نداره 

شده روزی ۱۶ ساعت درس بخونی باید بخونی 

2823
2791
2779
2792