i_am_a_littlegirl مدیر استارتر عضویت: 1399/08/28 تعداد پست: 236 عنوان خوابببب 116 بازدید | 15 پست وای شبا خیلی بدخوابم و دیر خوابم میبره و صبحا باید زود بیدار شم ولی چون شبا خوب نمیخوابم صبح پاشدن برام عذابه.خانوما شما راحت میخوابین؟ اگه قبلا مشکل بدخوابی داشتین و الان خوب شده چیکار کردین؟ بهم بگین چیکار کنم که شبا زود و خوب بخوابم😢 1400/06/25 | 01:04 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سلنا_گومز_آینده عضویت: 1400/06/17 تعداد پست: 443 من اینجوری بودم 4 شب با قرص خواب خابیدم بعدش عادت کردم بدون قرص و تا الان عادت دارم نمیگم قرص خواب بخوریا من یه دیوونه بازی در اووردما تو خیابونا بودم. با بی پولا بودم. با خوبا بودم. با اونا که خودشونو با کارد میخارونن تو جوبا بودم،با اونا بودم اما،، من ع اونا نبودم (من ع اونا نبودم)
i_am_a_littlegirl مدیر استارتر عضویت: 1399/08/28 تعداد پست: 236 من اینجوری بودم 4 شب با قرص خواب خابیدم بعدش عادت کردم بدون قرص و تا الان عادت دارم نمیگم قرص ... وای خوب شد حالا تونستی بدون قرص خواب دووم بیاری. من شنیدم قرص خواب و مسکن رو آدم زیاد بخوره معتاد میشه ترک کردنشون سخته.
سلنا_گومز_آینده عضویت: 1400/06/17 تعداد پست: 443 وای خوب شد حالا تونستی بدون قرص خواب دووم بیاری. من شنیدم قرص خواب و مسکن رو آدم زیاد بخوره معتاد می ... 😂❤️ تو خیابونا بودم. با بی پولا بودم. با خوبا بودم. با اونا که خودشونو با کارد میخارونن تو جوبا بودم،با اونا بودم اما،، من ع اونا نبودم (من ع اونا نبودم)
i_am_a_littlegirl مدیر استارتر عضویت: 1399/08/28 تعداد پست: 236 من مثل خودتم نمیدونم چرا خوابم نمیاد اصلا بعضی شبا خیلی خستمااا ولی تا چراغو خاموش میکنم و میرم رو تخت بخوابم چشمام تا ته باز میشن و مغزم کلا فعال میشه.
maryamjooniiii عضویت: 1398/02/28 تعداد پست: 8357 قرص ملاتونین استفاده کن ریتم خوابت درست بشه ... البته کلا باید به پزشک مراجع کنی و ویزیت بشی شاید واقعا مشکلی وجود داشته باشه خدایا شکرت برای همه ی چیزایی که به من دادی💞
asheghe_baran عضویت: 1399/08/15 تعداد پست: 12633 اصلا بعضی شبا خیلی خستمااا ولی تا چراغو خاموش میکنم و میرم رو تخت بخوابم چشمام تا ته باز میشن و مغزم ... تو منی یا من توام من رو مبل داره خوابم میره بعد میرم بخوابم تا پنج صبح بیدارم اعصابم خورد شده معضلی شده 😐😟
i_am_a_littlegirl مدیر استارتر عضویت: 1399/08/28 تعداد پست: 236 قرص ملاتونین استفاده کن ریتم خوابت درست بشه ... البته کلا باید به پزشک مراجع کنی و ویزیت بشی ش ... آها باشه ممنون
i_am_a_littlegirl مدیر استارتر عضویت: 1399/08/28 تعداد پست: 236 تو منی یا من توام من رو مبل داره خوابم میره بعد میرم بخوابم تا پنج صبح بیدارم اعصابم خورد شده ... دقیقا🤦🏻♀️الانم که خوابم نبرده هنوز باعث میشه فردا نتونم ساعت ۸ بیدار شم. بابام کلی قراره سرم غر بزنه که دیر پامیشم.. ای خدااااا
asheghe_baran عضویت: 1399/08/15 تعداد پست: 12633 دقیقا🤦🏻♀️ الانم که خوابم نبرده هنوز باعث میشه فردا نتونم ساعت ۸ بیدار شم. بابام کلی قراره سرم غر ... من ی شب قرص خواب خوردم معذرت میخوام بالاآوردم حالم بد شد نمیخورم امشب میخوام دیفن هیدرامین بخورم😂😂😂
i_am_a_littlegirl مدیر استارتر عضویت: 1399/08/28 تعداد پست: 236 من ی شب قرص خواب خوردم معذرت میخوام بالاآوردم حالم بد شد نمیخورم امشب میخوام دیفن هیدرامین بخورم😂😂 ... اره دیفن هیدرامین ضررش هم کمتره😂
asheghe_baran عضویت: 1399/08/15 تعداد پست: 12633 اره دیفن هیدرامین ضررش هم کمتره😂 خوردم ی قاشق منتظر بشم اثر کنه😄😆لامصب صبح گیجه آدم ولی با دیفن
i_am_a_littlegirl مدیر استارتر عضویت: 1399/08/28 تعداد پست: 236 خوردم ی قاشق منتظر بشم اثر کنه😄😆 لامصب صبح گیجه آدم ولی با دیفن عه نمیدونم