2777
2789
عنوان

خوابببب

116 بازدید | 15 پست

وای شبا خیلی بدخوابم و دیر خوابم میبره و صبحا باید زود بیدار شم ولی چون شبا خوب نمیخوابم صبح پاشدن برام عذابه.

خانوما شما راحت میخوابین؟ اگه قبلا مشکل بدخوابی داشتین و الان خوب شده چیکار کردین؟ بهم بگین چیکار کنم که شبا زود و خوب بخوابم😢

من اینجوری بودم 4 شب با قرص خواب خابیدم بعدش عادت کردم بدون قرص و تا الان عادت دارم 

نمیگم قرص خواب بخوریا من یه دیوونه بازی در اووردما

تو خیابونا بودم. با بی پولا بودم. با خوبا بودم. با اونا که خودشونو با کارد میخارونن تو جوبا بودم،با اونا بودم اما،، من ع اونا نبودم (من ع اونا نبودم)   

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من اینجوری بودم 4 شب با قرص خواب خابیدم بعدش عادت کردم بدون قرص و تا الان عادت دارم  نمیگم قرص ...

وای خوب شد حالا تونستی بدون قرص خواب دووم بیاری. من شنیدم قرص خواب و مسکن رو آدم زیاد بخوره معتاد میشه ترک کردنشون سخته.

وای خوب شد حالا تونستی بدون قرص خواب دووم بیاری. من شنیدم قرص خواب و مسکن رو آدم زیاد بخوره معتاد می ...

😂❤️

تو خیابونا بودم. با بی پولا بودم. با خوبا بودم. با اونا که خودشونو با کارد میخارونن تو جوبا بودم،با اونا بودم اما،، من ع اونا نبودم (من ع اونا نبودم)   
اصلا بعضی شبا خیلی خستمااا ولی تا چراغو خاموش میکنم و میرم رو تخت بخوابم چشمام تا ته باز میشن و مغزم ...

تو منی یا من توام 

من رو مبل داره خوابم میره بعد میرم بخوابم تا پنج صبح بیدارم اعصابم خورد شده معضلی شده 😐😟

تو منی یا من توام  من رو مبل داره خوابم میره بعد میرم بخوابم تا پنج صبح بیدارم اعصابم خورد شده ...

دقیقا🤦🏻‍♀️

الانم که خوابم نبرده هنوز باعث میشه فردا نتونم ساعت ۸ بیدار شم. بابام کلی قراره سرم غر بزنه که دیر پامیشم.. 

ای خدااااا

دقیقا🤦🏻‍♀️ الانم که خوابم نبرده هنوز باعث میشه فردا نتونم ساعت ۸ بیدار شم. بابام کلی قراره سرم غر ...

من ی شب قرص خواب خوردم معذرت میخوام بالاآوردم حالم بد شد نمیخورم امشب میخوام دیفن هیدرامین بخورم😂😂😂