دوبار تاپیک زدم پربازدید شد داستان زندگیم ولی ترکوندن کسی باورش نشد گفتن دروغ میگی اینقدر به خودم بد کردم میگفتن کسی زیربار این خفت ها نمیره مسخرم کردن 🙃🙃💔💔 از سال ۹۷ باکسی تو رابطه بودم بخاطر خیانت هاش افسرده شدم خودکشی کردم درد کشیدم ...با نزدیک ترین دوستام بهم خیانت کرد با چن نفر رابطه داشت من فقط مردم و بخشیدم😔😭 هردفعه قول میداد که درست میشه ولی نشد که نشد حالا که ۲۳ سالمه کنکورم رو از دست دادم،ورزشم هنرم رو ادامه ندادم موهام سفید شده دارم به خودم میام🙂🙂 برای کی تباه شدم اخه ارزشش رو داشت؟؟ من فقط ی بیمارم که وابسته و معتاد ی ادم فوق اشتباه شدم وگرنه هیچ حسی جز تنفر ازش ندارم این وابستگی نمیزاره برا همیشه کنارش بزارم ولی الان بازم خیلی به خودم اومدم. توروخدا برام دعا کنید ادم بشم برا آرامشم ی صلوات بفرستید🙏🙏🌹🌹
الهی داداش منم کم مونده یه سالبشه قلک قلک میگه همش 😍😍😂😂
من یه دختر قوی هستم کلی اتفاقات بد و خوب تو زندگیم بوده که همشو رد کردم و کلی هم پیشه رومه پس نباید تسلیم شم . عاشق نی نی سایتم کلا ادمو اروم میکنه 😍😍 عاشق داداش گلمم وقتی فهمیدم قراره بیاد انگار دو تا بال دراوردم و پرواز کردم برای عاقبت بخیریش یه صلووات میفرستین لطفا ❤❤ خدا بهم یه هدیه ی گنده داده اونم اینه که بهم اجازه داده حرفاشو حفظ کنم حافظ ۱۰ جز قرانم 😄😄 میشه برا عاقبت بخیری منو و خواهرم یه صلوات مهمونم کنید 😘😘
لطفا دعا کن عشقم خوب بشه اجرت با امام حسین❤💕راه خیلی سختی در پیش دارم باید درسم تموم بشه عشقم کار بهتری پیدا کنه تا بیاد و منو ببره نگهداره🥺🐈اولین قرار رژ نداشتم خودکار صورتی مالیدم به لبم وقتی دید خودکار همون لحظه رفت برام رژ خرید 💄رفتیم کافه گردنبند که اسمم بود انداخت گردنم ☕نشستم کنارش دستمو محکم گرفت انگار هیچ غم و غصه ای نداشتم همه رو یادم رفت 🤝
چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
صبر کن بخدا ی روزی میرسه از بس میگه مامان مامان دادت در میاد میگی ی کم هم بگو بابا، ی کم هم برو پیش بابا
هر موقع خواستی بگو برات حمد، توحید یا آیت الکرسی بخونم💚❤ اینم لینک تاپیک حاجت روایی من https://www.ninisite.com/discussion/topic/6987406/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d8%ad%d8%a7%d8%ac%d8%aa-%d8%b1%d9%88%d8%a7%db%8c%db%8c
حالا این خوبه ک😂 بچه برادرزاده شوهرم به همههه میگه بابا حتی به شوهر من😂😂 ازونورم اون یکی برادر زادش به بابای خودش میگه عمو😂😂
خدایاشکرت... بخاطرچیزایی ک گرفتی، ولی بهترشو دادی🤗❤️زندگی جدید وتازم کنار عشقم💞👩❤️💋👨 خدای مهربونم شکرت بخاطر این نی نی کوچولوم🤰🏻❤️1400/8/10 روزی ک خدا بهترین هدیشو گذاشت تو بغلم🤱🏻آدرین مامانی همه دلخوشیم به زندگیمون خوش اومدی😍❤️